Címke: terrortámadás
Hirdetés
MTI 2023.11.30.

Terrortámadás volt Jeruzsálemben

Háromra emelkedett a csütörtök reggeli, jeruzsálemi lövöldözés halálos áldozatainak száma, a sebesülteké pedig tizenegyre - jelentette a helyi média csütörtökön.

MTI 2023.10.07.

Izrael háborúban: rakétaeső zúdult az országra

Rakéták tömegét lőtték Izrael déli és középső részére a Gázai övezetből szombat reggel, fegyveres terroristák tucatjai hatoltak be izraeli településekre - jelentette a helyi média szombat reggel.

MTI 2023.09.11.

A terrortámadás, amely megrengette Amerikát

Huszonkét éve, 2001. szeptember 11-én, egy keddi napon intézett az al-Kaida nemzetközi iszlamista terrorszervezet támadást az Egyesült Államok ellen. A történelem legvéresebb, mintegy háromezer ember életét követelő merényletsorozata után az Egyesült Államok háborút hirdetett a terrorizmus ellen.

MTI 2023.02.21.

Többen meghaltak egy terrortámadásban

Fegyveres terroristák rohamoztak meg a szomáliai főváros, Mogadishu szívében kedden egy épületet, amelyben kormányzati tisztségviselők is tartózkodtak.

MTI 2023.02.02.

Elítélték a bécsi merénylet négy bűnrészesét

Bűnrészesség miatt két embert életfogytiglanra, két másikat pedig 19 és 20 év börtönre ítéltek azok közül, akik részt vettek a négy ember halálát okozó 2020-as bécsi merénylet előkészítésében.

Havassy Anna Katalin 2022.09.11.

9/11: véget ért a béke és biztonság hamis érzése

Huszonegy éve már, amikor nem csak Amerika, hanem az egész világ sokkhatás alá került. Ekkor történt ugyanis az al-Kaida terrorszervezet összehangolt öngyilkos merényletsorozata az Egyesült Államok ellen. Az Ikertornyok összedőltek, rengeteg emberélet veszett oda és az emberekben örökre megingott a béke és a biztonság érzése. Emlékezzünk ma is arra a napra, az áldozatokra és a hősökre.

Hirdetés