Címke: teqball
Hirdetés
Nagy Roland 2023.06.07.

Janicsek Zsanett teqballos volt a Spíler vendége

Janicsek Zsanett pályafutása a focival kezdődött, a futsallal folytatódott, végül egy új magyar sportágban, a teqballban teljesedett ki. Ahogy a játéktér, a pálya mérete kisebb lett, Zsanett úgy ért el egyre nagyobb sikereket.

Ficsór Dávid 2023.01.17.

Teqball-világbajnokot köszöntöttek

Magyar fejlesztés, amiben ráadásul világszinten is jók vagyunk. Világbajnok teqball játékost köszöntött dr. Dézsi Csaba András polgármester, Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester, és Patkás Tamás Győr parasport nagykövete kedden a Városházán.

Győr+ 2023.01.17.

Még egy dolog, amiben a magyarok a legjobbak

Janicsek Zsanett, Magyarország egyik legjobb teqball játékosa, amit ismét bebizonyított, hiszen 2021-ben Lengyelországban vegyes páros, egy évvel rá 2022-ben pedig női páros kategóriában Vasas Leával, ismét elhozta a világbajnoki címet.

Győr+ Rádió 2022.01.07.

Cél a 2028-as olimpia!

A lengyelországi Gliwice városában negyedik alkalommal rendezték meg tavaly év végén a teqball- világbajnokságot, amelyen öt magyar versenyző képviselte hazánkat, és az öt kategóriából hármat a magyar válogatott tagjai nyertek.

Nagy Roland 2021.12.18.

Janicsek Zsanett teqball-világbajnok!

A lengyelországi Gliwice városában negyedik alkalommal rendezték meg a teqball- világbajnokságot, amelyen öt magyar versenyző képviselte hazánkat, és az öt kategóriából hármat a magyar válogatott tagjai nyertek.

Hirdetés