Címke: temetés
Hirdetés
MTI 2023.11.27.

Szombaton vesznek végső búcsút Galambos Erzsitől

December 2-án, szombaton 11 órakor vesznek végső búcsút Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésztől a Farkasréti temető Művészparcellájában - közölte a József Attila Színház.

MTI 2023.10.18.

Eltemették Sólyom Lászlót

Végső nyugalomra helyezték Sólyom László volt köztársasági elnököt szerdán a Fiumei úti sírkertben.

MTI 2023.05.12.

Végső búcsút vettek Török Ádámtól

Családja, barátai, pályatársai és tisztelői kísérték utolsó útjára Török Ádámot, a magyar progresszív blues-rock egyik legfontosabb alakját, a Mini együttes vezetőjét pénteken délután az Óbudai temetőben.

Szöveg és fotó: police.hu 2023.01.26.

Végső búcsút vettek Bauman Pétertől

Katonai tiszteletadás mellett helyezték örök nyugalomra a hősi halottá nyilvánított Bauman Péter posztumusz rendőr főhadnagyot, a Budapesti Rendőr-főkapitányság körzeti megbízottját.

Szerző és fotó: MTI 2023.01.05.

Csütörtökön temetik XVI. Benedek pápát

Pápának kijáró ceremóniával, de a hagyományos szertartáshoz képest kisebb változtatásokkal csütörtökön temetik Rómában XVI. Benedek nyugalmazott pápát.

Földvári Gabriella 2022.10.09.

Drágábbak lesznek a temetések is

A faanyag drasztikus drágulása miatt a koporsós, a gáz és áram árának emelkedése miatt pedig a hamvasztásos temetés is jóval többe kerülhet, mint korábban. A részletekről dr. Ladocsy Gézával, a Jószív Temetkezési kft.tulajdonosi képviselőjével beszélgettünk.

Győr+ 2022.08.08.

Eltemették Törőcsik Andrást

Hétfő délután tartották a július 9-én, 67 éves korában meghalt Törőcsik András temetését. Az Újpesti Dózsa egykori legendás labdarúgóját barátok, csapattársak és ellenfelek is elkísérték utolsó útjára az újpesti temetőben.

Hirdetés