Címke: tehetséggondozás
Hirdetés
Győr+ 2024.02.09.

Győrben is indul a jelentkezés az MCC Egyetemi Programjába!

Első éves egyetemisták jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) győri Egyetemi Programja. A Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézményében működő hat Iskolába (Jogi Iskola, Közgazdasági Iskola, MCC-Mindset Pszichológia Iskola, Média Iskola, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, Társadalom-, és Történelemtudományi Iskola) felvételt nyert hallgatók egy szakmailag kiváló, motiváló és összetartó közösséghez csatlakozhatnak és rengeteg nemzetközi tapasztalatot szerezhetnek. Az egyedülálló képzési programra április 14-ig lehet jelentkezni.

Németh Boglárka 2023.12.02.

Mozgalmas szombat az MCC-ben

Szombatonként szinte mindig nagyüzem van a Mathias Corvinus Collegium Győri Képzési Központjában, hiszen ilyenkor nincs iskola, így a diákokat jobban be tudják vonni a tehetséggondozó központ életébe.

Győr+ 2023.11.14.

Tehetségprogram felsőfokon

A Kazinczy Ferenc Gimnázium napokban rendezett pályaorientációs napján mutatta be egyetemi programját a győri Mathias Corvinus Collegium. A végzős diákok tájékozódhattak arról, hogy milyen plusz lehetőségeket kapnak akkor, ha csatlakoznak Közép-Európa legnagyobb tehetséggondozó intézményéhez.

Győr+ 2023.10.19.

Október közepétől várja a középiskolások jelentkezését az MCC

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) középiskolásoknak szóló programja idén is felvételt hirdet a közösségi programok, a hasznos tananyagok és a társadalomtudományok iránt érdeklődő diákok számára. A Középiskolás Program (KP) iskola mellett végezhető, ingyenes készségfejlesztő és szakmai alkalmakkal, valamint e-learning kurzusokkal várja a magyarországi, valamint külhoni magyar középiskolások jelentkezését december 31-ig. Az MCC KP Magyarországon már 16 városban érhető el.

Győr+ 2023.07.13.

Egyre többen szeretnének MCC-sek lenni

Egyre népszerűbb Győrben a Matthias Corvinus Collegium. A Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó központja mozgalmas tanéven van túl, de nyáron sem pihennek, hiszen zajlik a felvételiztetés.

Pécskai István, Zombai-Kovács Ákos 2023.03.02.

Jedlik: évek óta segítik a rászoruló tehetségeket

Már hosszú évek óta segíti a tehetséges, de valamilyen okból rászoruló diákjait a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum. Az intézmény, a Győri Zsidó Hitközséggel, illetve a Hatos és Társa Nyelviskolával közösen a napokban 14. alkalommal szervezett jótékonysági koncertet, melynek bevételét ezúttal is nehéz sorsú fiataloknak ajánlották fel.

Győr+ 2023.01.11.

MCC: 2023-ban is fókuszban a tehetséggondozás

2021 szeptemberében indult el Győrben is az ország legnagyobb tehetséggondozó központja, a Matthias Corvinus Collegium. Azóta számos fiatal találta meg számításait az MCC-ben, a felső tagozatosoktól, az egyetemistákig.

Ficsór Dávid 2022.04.27.

A tehetségekről szól a szerda az egyetemen

A tehetségekről szól a szerdai nap a Széchenyi István Egyetemen. A campuson rendezik a Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia házi fordulóját, illetve a Tehetségnapot. Ezzel párhuzamosan az Apáczai Csere János Karon a gyógypedagógus hallgatóké, illetve a fiatalabb talentumoké a főszerep, hiszen a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Pannonhalmi Tagintézményével közösen rendeztek táblajáték versenyt és könyvbemutatót.

Hirdetés