Címke: tanulmány
Hirdetés
Győr+ 2023.10.12.

Közönségdíjat nyert a SZE Kukorelli István tiszteletére készített tanulmánykötete

A III. Magyar Jogi Könyvszalon seregszemléjén idén elsőként nyílt lehetőség pályázni a program közönségdíjára. Az elismerést a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának munkatársai által összeállított, a győri jogászképzés nagy alakja, Kukorelli István 70. születésnapja alkalmából kiadott tanulmánykötet nyerte el.

Győr+ 2022.07.26.

Tanulmánykötettel rukkolt elő az SZE

A győri Széchenyi István Egyetem közel 90 kutatójának tollából jelent meg „A múltból táplálkozó jövő – hagyomány és fejlődés” címmel az a XXV. Apáczai-napok Tudományos Konferencia előadásaiból válogatott tanulmánykötet, amely online teljes terjedelmében elérhető. A tudományos munka 60 tanulmányt foglal magában.

Győr+ 2022.02.11.

Sikerrel zárult a Széchenyi István Egyetem esettanulmányi versenye

Huszadik alkalommal rendezte meg Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal bíró esettanulmány-versenyét a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiuma. Az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen (OPEV) nemcsak magyarországi, hanem határainkon túli egyetemek csapatai is számot adtak tudásukról. Az idén rendhagyó formában, de a megszokott, magas színvonalon szervezte meg a programokat az egyetem, amely a szakmai megmérettetés mellett a kapcsolatépítés lehetőségét is kínálta a fiataloknak.

Győr+ 2021.11.28.

A Széchenyi István Egyetem két hallgatója kutatási támogatást nyert

Ahogy a korábbi években, úgy az idén is sikeresen vettek részt a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának hallgatói a Nemzeti Művelődési Intézet pályázatán. A tíz idei támogatott közül ketten is a győri intézményben végzik mesterszakos tanulmányaikat.

Hirdetés