Címke: tankönyv
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.08.02.

A tankönyvek már megérkeztek a Gárdonyiba

Hivatalosan is megjelent a 2022/2023-as tanév rendje. Idén is szeptember elsején csengetnek be először, utoljára pedig június 15-én. A tervben a szünetek is pontosan szerepelnek, így a szülők előre fel tudnak készülni mikorra mennyi szabadságot kell tartogatniuk. A Győri Gárdonyi Géza Általános Iskolában nyáron sem áll meg az élet, kedd reggel érkeztek meg a tankönyvek, melyet a szorgos kezek már évfolyam szerint el is rendeztek, de a Gecsei Kolos vezette Gárdonyi az elsősöknek például iskolakóstolóval, a diákoknak pedig őszi túrával is készül.

MTI 2022.07.21.

Biztosított a tankönyvellátás

Közel 13 millió tankönyv gyártása fejeződik be a napokban, a szeptemberi tanévkezdésre valamennyi az iskolákban lesz - közölte a Belügyminisztérium csütörtökön.

mti 2021.08.02.

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba

Hétfőn megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba; a kormány a kiadványok ingyenességével 13 milliárd forintnyi kiadást vesz le a magyar családok válláról - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Üllőn, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) raktárában tartott sajtótájékoztatón.

Hirdetés