Címke: tájékoztatás
Hirdetés
Győr+ 2024.02.01.

Csütörtökön 10:30-tól Kormányinfó!

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön 10 óra 30 perctől Kormányinfót tart.

Győr+ 2024.01.18.

Csütörtökön 10 órától Kormányinfó

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az év első Kormányinfóját tartja csütörtökön 10 órakor – tájékoztatott közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra.

Győr+ 2024.01.17.

Veszélyes a vékony jég – tájékoztat a Győr-Szol

Az elmúlt időszakban többször volt tartósan fagypont alatt a hőmérséklet, így városi állóvizeken megindult a jegesedés. A hét közepén ugyan némileg enyhült az idő, ám ez csak még kiszámíthatatlanabbá tette jeges felületeket. A hideg idő az előrejelzések szerint visszatér, ám a természetes vizeken esetleg kialakuló jégre továbbra is tilos és veszélyes rámenni - figyelmeztet közleményében a Győr-Szol Zrt.

Győr+ 2023.11.30.

Csütörtökön 12:30-tól Kormányinfó!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő ma 12:30-tól kormányinfót tart. Természetesen portálunk ezúttal is folyamatosan tudósít az eseményről.

Mireider Máté 2023.05.10.

Új felületeken ad még több információt a Győr-Szol

A Facebookon megújult a városi közszolgáltató cég felülete, így még gyorsabb a tájékoztatás és az információk átadása. Az Instagramon is érdemes követni a vállalat oldalát, naprakész információkat kaphatunk elsőkézből. A Győr-Szol tevékenységei bemutatásával szeretne közelebb kerülni a győriekhez.

Zombai-Kovács Ákos 2022.12.13.

A képviselő kérdez, a szakember válaszol

"A képviselő kérdez, a szakember válaszol" - ezzel a címmel indít új sorozatot Ménfőcsanak önkormányzati képviselője. Dr. Laczkovits-Takács Tímea a lakosság körében népszerű témaköröket járja majd körbe a téma illetékes szakemberével.

Hirdetés