Címke: sztárok
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2024.04.20.

Rocksztárként várták Győrben Wegerát, a kommunikátort!

Győrben kezdte országjáró körútját az ismert állatvédő-állatmentő, Wegera György. A kutyasegély szolgálatot működtető influenszer több százezer követővel büszkélkedhet és azzal, hogy eddig sok száz ebet mentett meg és talált számukra jó gazdit.

Győr+ 2024.03.28.

Győri vendégei lesznek a ma esti Fábry show-nak!

Tóth Szilárd a Győri Ördöglovasok vezetője lesz az egyik vendége Fábrynak csütörtökön este. Az ismert lovas néhány tanítványával és két pónival érkezett a műsorba, ahol többek között lovas múltjáról beszél és bemutatót is tartanak.

Győr+ 2023.10.17.

F. Dávid 11 évvel fiatalabb nőbe szerelmes

Bár a Megasztár egykori győri énekese, F. Dávid – 14 hónap börtön után – továbbra sem hagyhatja el a város közigazgatási területét, próbál teljes életet élni.

Szigeti Sándor 2023.09.12.

Micsoda hang! Ő lehet az új Pataky Attila?

Természetesen Pataky Attilából csak egy van, mégis elképesztő, hogy Zelenák Gyula hangja mennyire hasonlít az EDDA frontemberének hangjához. Megkérdeztük, ő pedig elmesélte, mi a története.

Győr+ 2023.07.11.

F. Dávid a fiainak: sosem mondtam volna le rólatok

A Bors járt utána, mit csinált F. Dávid a Megasztárból megismert győri énekes, miután a bíróság enyhítette a rá vonatkozó lakhelyelhagyási tilalom szabályait. Az énekes edzésre ment, és fiaival is találkozott.

Hirdetés