Címke: szolgáltató
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.11.28.

Beszámolók, egyhangú döntések, jelentős támogatások a közgyűlésen

Gyors és hatékony – így lehetne jellemezni a november végi közgyűlést, melyet kedden tartottak a városházán. A képviselők 27 napirendi pontot tárgyaltak, köztük az ülés kezdetén két szervezet beszámolóját is elfogadták a megjelentek. Emellett kiemelt figyelmet kapott az állatvédelem támogatása, 2023-ban ugyanis minden eddiginél nagyobb keretet, összesen 30 millió forintot biztosít az önkormányzat az állatvédelmi szervezetek számára.

Győr+ 2023.10.27.

Kegyeleti ünnepek a győri temetőkben

A Mindenszentekhez és Halottak napjához kapcsolódó kegyeleti ünnepeket megelőzően a Győr-Szol Zrt. minden évben nagy figyelmet fordít a győri köztemetők felkészítésére. Az utolsó héten az üzemeltető megerősített létszámmal dolgozik a falevél összegyűjtésén, elszállításán.

Győr+ 2023.10.17.

Üzemzavar Győrben, ezt kéri a gázszolgáltató!

Az MVM Hálózat Győri Üzemegysége értesítette portálunkat arról, hogy üzemzavar alakult ki Gyárvárosban kedden reggel. A szolgáltató arra kéri a fogyasztókat, hogy a fogyasztásmérő előtti főcsapot zárják el, ameddig a szakemberek a hiba elhárításán dolgoznak.

MTI 2023.09.17.

A telekommunikációs szolgáltatók is csatlakoztak az e-bejelentőhöz

Újabb mérföldkőhöz érkezett az e-bejelentő szolgáltatás: újdonság, hogy a telekommunikációs szolgáltató cégek is csatlakoztak az e-bejelentőhöz, így a telefon-, a televízió- és az internetszolgáltatással kapcsolatban is be lehet jelenteni az adatváltozást egy felületen - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a Facebook-oldalán vasárnap.

Pannon-Víz 2023.08.12.

Dolgozzon a környezettudatosság jegyében

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai minden nap azért dolgoznak, hogy a felhasználók számára tiszta, egészséges, biztonságosan fogyasztható ivóvizet biztosítsanak, valamint gondoskodjanak a szennyvíz elvezetéséről és tisztításáról.

Hirdetés