Címke: Szoboszlai Dominik
Hirdetés
MTI 2024.01.30.

FIFA: rekordot döntöttek az átigazolások, Szoboszlai a top 10-ben

Tavaly az előző évihez képest 48,1 százalékkal többet, összesen 9,63 milliárd dollárt költöttek átigazolásokra a világ futballklubjai - derült ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tanulmányából. Szoboszlai Dominik Lipcséből Liverpoolba szerződése a top 10-es lista kilencedik helyére került.

MTI 2024.01.19.

Premier League – Szoboszlai vasárnap még nem térhet vissza

Szoboszlai Dominik vasárnap még biztosan tér vissza a pályára a sérülése után, így a Liverpool a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nélkül látogat az ugyancsak sérült Kerkez Milost foglalkoztató Bournemouth otthonába.

MTI 2024.01.09.

Szoboszlai lett az év férfi-, Érdi Mária az év női sportolója

Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban - akárcsak tavaly - a férfi labdarúgó-válogatott lett, míg az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában a férfi kardválogatott győzött. Az edzők között Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kapta a legtöbb szavazatot, ezzel a tavalyi sikerét ismételte meg.

MTI 2023.11.02.

Szoboszlaiék ismét legyőzték Kerkezéket

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool FC a labdarúgó angol Ligakupa nyolcaddöntőjében ismét legyőzte a Kerkez Milost is foglalkoztató Bournemouth csapatát.

MTI 2023.08.19.

Szoboszlai büntetőt harcolt ki, Liverpool-siker Kerkezék ellen

Szoboszlai Dominik kiharcolt büntetőjének is köszönhetően a Liverpool hazai pályán fordított és 3-1-re legyőzte a Kerkez Milossal felálló Bournemouth együttesét a labdarúgó Premier League második fordulójának szombati játéknapján.

Hirdetés