Premier League – Szoboszlai vasárnap még nem térhet vissza

MTI MTI/Szigetváry Zsolt
2024.01.19. 19:01

Szoboszlai Dominik vasárnap még biztosan tér vissza a pályára a sérülése után, így a Liverpool a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nélkül látogat az ugyancsak sérült Kerkez Milost foglalkoztató Bournemouth otthonába.

Mindannyiuk felépülése jól halad, de a Bournemouth elleni találkozón még egyikük sem lesz kész a játékra. Néhányan közülük jövő héten már együtt edzhetnek a csapattal” – mondta a sérültekről pénteki sajtótájékoztatóján Jürgen Klopp vezetőedző, aki Szoboszlai mellett Trent Alexander-Arnoldot és Andy Robertsont említette név szerint, mint aki közel van a visszatéréshez.

A német szakember rajtuk kívül nem számíthat Thiago Alcantarára, Stefan Bajceticre, Ben Doakra, Joel Matipra, Kosztasz Cimikaszra, valamint az Afrika Kupán szereplő, de ott szintén megsérülő Mohamed Szalahra.

A 23 éves magyar középpályás január elsején szenvedett combsérülést a Newcastle United ellen 4-2-re megnyert Premier League-mérkőzésen. A Bournemouth magyar válogatott védője, Kerkez karácsony előtt szenvedett bokasérülést egy edzésen, azóta ő sem lépett pályára.

A Liverpool az első, a Bournemouth a 12. helyen áll a két csapat vasárnapi összecsapása előtt.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #Premier League | #Szoboszlai Dominik |