Címke: színház
Hirdetés
MTI 2024.03.31.

Tordy Géza emléke előtt tiszteleg a közmédia

Az M5 és a Duna World rendkívüli műsorváltozást jelentett be, de szinte valamennyi közszolgálati csatornán tisztelegnek Tordy Géza emléke előtt, akit a Kulturális és Innovációs Minisztérium saját halottjának tekint.

Győr+ 2024.03.11.

Modern, zöld és elegáns – ilyen lesz a színház előtti tér!

Két fantasztikus társulatnak szolgál otthonául a Győri Nemzeti Színház épülete, az együttesekre és az általuk nyújtott magas színvonalú kulturális nívóra méltán lehet büszke Győr városa. A teátrum előtti tér azonban kevésbé hívogató, a terület felújítása évek óta időszerűvé vált. Dr. Dézsi Csaba András közösségi oldalán mutatta be a beruházási terveket, és az már biztos, hogy zöldebb, modernebb és elegánsabb lesz a II. János Pál pápa tér a rekonstrukciós munkálatokat követően.

Farkas Mónika 2024.03.04.

Ma este Kulisszák mögött!

Március első hétfőjén ismét jelentkezik a Győr+ Tv népszerű színházi magazinja.

Venesz Klaudia 2024.02.21.

Gáti Oszkár ma 75 éves

Gáti Oszkár, Jászai Mari-díjas színész ma ünnepli 75. születésnapját.

Farkas Mónika 2024.01.29.

A szeretet útján 

Az idei első Kulisszák mögött című magazinunkban köszöntöttük a 90 éves Bede-Fazekas Csabát. A Kossuth-díjas művész életét mutatja be Werner Krisztina újságíró Bel Canto című impozáns kötete, mely a 22. Győri Könyvszalonra jelent meg. Az ünneplés december végén folytatódott a Győri Nemzeti Színházban, illetve január első hetében a Magyar Állami Operaházban. Az operaénekest hivatásának legfontosabb szerepeiről kérdezte a Győr+ Tv stábja, megidézve a születésnapi gála legszebb pillanatait.

Csollán Tamara 2024.01.21.

Koncertszínház és díjátadó a Vaskakas Bábszínházban

Nem mindennapi élményben lehetett része szombaton a Vaskakas Bábszínház közönségének. Rab Viki koncertszínházzal kedveskedett mindazon felnőtteknek, akik szívesen kalandoznak a bábszínházi dalok világában. Az eseményen díjátadóra is sor került: a győri városháza ezüst emlékérmét dr. Dézsi Csaba András polgármester nyújtotta át a művésznek.

Győr+ 2024.01.05.

Termékeny évet zárt a színház

Ijesztőbbnek tűnt 2023, mint amilyen lett. Így fogalmazott Híradónknak a Győri Nemzeti Színház igazgatója

Hirdetés