Hirdetés
Címke: színház
Hirdetés
Győr+ 2021.09.14.

Győri születésű művész is a Junior Prima díjazottjai között

Hat fiatal művész vehette át idén a Junior Prima Díjat a színház- és filmművészet kategóriában Budapesten. Az elismerést, amely pénzjutalommal is jár, Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója nyújtotta át a több mint hatvan jelölt közül kiválasztott tehetségeknek.

MTI 2021.03.17.

Törőcsik Mari kórházban van

Törőcsik Mari, a nemzet művésze és a nemzet színésze kórházban van, állapota kielégítő - közölte szerda este a Nemzeti Színház.

Győr+ 2020.05.13.

Újra próbálhatnak a vidéki színházak

Már próbálhatnak a magyar színházak vidéken. Ezt Fekete Péter, kultúráért felelős államtitkár jelentette be online értekezleten - olvasható a Színház Online-on.

Győr+ 2020.04.01.

Megkaptad már a soproni színészek ajándékát?

A zene című dallal, a Valahol Európában musical nagy slágerével, hatvanegy résztvevővel – harmincöt felnőtt és huszonhat gyermekszereplővel – készült egy országosan is különleges, egyedülálló klip a soproni társulattól ajándékként, az összefogás, a találkozásra várás és a szeretet jegyében a közönségnek, amíg nem nyithatnak ki a színházak.

MTI 2020.03.27.

Elhunyt a színművésznő

Életének 75. évében elhunyt Kovács Zsuzsa, a Budapesti Operettszínház Jászai Mari-díjas színművésze - tudatta a család pénteken az MTI-vel.

Győr+ 2020.01.24.

Győri gyerekeknek is előadtak a soproni művészek

Nevető, tapsoló, örvendező gyerekek vették körül a Soproni Petőfi Színház művészeit az országosan is egyedülálló Együtt ülünk a világfa ágán című verses, zenés kulturális műsor csornai és győri állomáshelyein. A színészek, zenészek alkalmazkodva a körülményekhez, a légkörhöz, a korosztályi sokszínűséghez megváltoztatták, átalakították az eredeti produkció forgatókönyvét, s így egy nagy improvizációs játék alakult ki a helyszíneken kicsik és nagyok legnagyobb örömére.

Földvári Gabriella 2020.01.17.

Egy rózsaszál szebben beszél

A Monarchia Operett újévi operett gála sztárja egy igazi humor bomba, Rózsa György, az ország „Rózsagyuri”-ja, aki ezúttal különleges szerepben tűnik fel. A tévés személyiséggel a Vaskakas Művészeti Központban, a szombati előadás előtt beszélgettünk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat