Címke: színész
Hirdetés
MTI 2024.02.14.

Elhunyt Menkó Terézia színésznő

Életének 76. évében elhunyt Menkó Terézia, az egri Gárdonyi Géza Színház örökös tagja, egykori gazdasági igazgatója - tudatta honlapján szerdán a teátrum.

Győr+ 2024.02.03.

Elhunyt a Rocky-filmek sztárja

Hetvenhat éves korában meghalt Carl Weathers, korábbi NFL-játékos, aki később színésznek és humoristának állt. Ő alakította a Rocky-filmekben a főszereplő nemezisét, Apollo Creedet, szerepelt Arnold Schwarzeneggerrel a Predatorban, valamint A Mandalóri című sorozat mindhárom évadjában is szerepelt.

Győr+ 2024.01.25.

Elhunyt a Star Trek sztrája

Elhunyt Gary Graham, a Star-Trek-széria és a JAG – Becsületbeli ügyek színésze, írja a Deadline.

Mihályi Orsi 2024.01.16.

Vincze Gábor Péter: 60 az új 40

A színművész – VGP, ahogy mindenki hívja – a hatvanadik életévét töltötte be decemberben. Kivételes tehetség, hiszen két művészi diplomával rendelkezik. A Győri Nemzeti Színház művészével beszélgettünk.

MTI 2023.12.25.

Gérard Depardieu 75 éves

December 27-én lesz hetvenöt éves Gérard Depardieu Golden Globe- és César-díjas francia színész. Az MTVA Sajtóarchívumának portréja.

P. Csapucha Adrienn 2023.12.20.

Keresni a Bel Canto-t, megtalálni a csupaszív embert

Hatalmas érdeklődés mellett mutatták be a 22. Győri Könyvszalonon a Kossuth-díjas operaénekesről, színészóriásról, Bede-Fazekas Csabáról szóló életrajzi könyvet. Az idén 90. születésnapját ünneplő művész előtt Werner Krisztina szeretett volna tisztelegni a tökéletesen megszerkesztett, megjelenésében is elegáns kötettel, mely kötelező olvasmány minden színházszeretőnek. Az adventi forgatagban, egy esős, de kicsit sem szomorú délelőttön találkoztunk az íróval és főszereplőjével, hogy felfejtsük a múltat és megéljük a jelent.

Győr+ 2023.12.06.

Elhunyt Andresz Kati

Elhunyt Andresz Kati magyar színésznő, szinkronszínésznő. A művésznő 1978-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.

szerző és fotó: Győr+ 2023.12.04.

Győr+ Angyalok – december 4.

Folytatódik adventi kalendáriumunk: ezúttal Nagy Balázs színész és Tóth Béla, a Tóth Birtok tulajdonosa húzott angyalszárnyakat, és örvendeztette meg a Lepke utcai idősek otthonának lakóit.

Győr+ 2023.12.02.

Elhunyt Járai Máté édesapja, Járai Alfréd

A Győri Nemzeti Színház méltán népszerű, Jászai Mari-díjas művésze közösségi oldalán búcsúzott édesapjától, aki olyan világszinten is ismert Tarr Béla-filmekben játszott, mint a Sátántangó, a Werckmesiter vagy A londoni férfi.

Győr+ 2023.11.29.

Elhunyt Bajomi Nagy György

Az Örkény István Színház Facebookon közölte: hosszú betegség után, 56 éves korában meghalt Bajomi Nagy György Jászai Mari-díjas színész.

Hirdetés