Címke: színész
Hirdetés
Mihályi Orsi 2023.09.19.

„Te mennyire játszol az életben?”

Nagy Balázs és Bródy Norbert színművészek beszéltek a Győri Édesben a párkeresés nehézségeiről, válás után, gyermekeket nevelve.

Mihályi Orsi 2023.08.29.

Maszlay István és a versek

Maszlay István vagy ahogy a szakmabeliek hívják Maszi, rengeteg verset tud fejből. Szinte minden gondolathoz, minden eseményhez képes hozzászőni egy-egy rímet.

Mihályi Orsi 2023.07.24.

Nem celeb, hanem színművész

Hogyan indult a pályája? Milyen hatással volt rá operaénekes keresztapja Leblanc Győző? Hogyan lehet a népszerűséggel együtt élni és hogyan szabhat határt egy ismert ember annak, hogy mi az amiről szeretné hogy beszéljenek vele kapcsolatban? Erről faggattuk Nagy Balázst a Győr+ Rádió Maszk Nélkül című műsorában.

Mihályi Orsi 2023.07.03.

Győri Édes – Maszk nélkül Posonyi Takács Lászlóval

Budapesten született, Pusztaszabolcson cseperedett, Székesfehérváron tanult, Kaposváron majd ismét Budapesten tanulta a szakmát, végül Győrben kötött ki. Hosszú évek óta tagja a Győri Nemzeti Színháznak, és remek alakításával ajándékoz meg minket évről-évre. Joe, ahogy már nem csak a szakmabeliek, de a közönség is ismeri, híres maximalizmusáról mind a szakmában, mind a magánéletben.

Mihályi Orsi 2023.06.07.

Győri Édes – Maszk nélkül Járai Mátéval

Járai Máté beszélt Maszk nélkül a Győr+ Rádióban. Családról, szeretet koldulásról, színházról, népszerűségről és annak árnyoldalairól. Győri édes című műsorunkban szóba került a színház és a média világa közti különbség is. A színész mesélt a győri társulathoz fűződő viszonyáról is.

Mihályi Orsi 2023.06.01.

Győri Édes – Maszk nélkül, Csankó Zoltánnal

Csankó Zoltánnal beszélgetettünk Maszk nélkül. Miért pont ezt a hivatást választotta? Milyen éveket töltött a színművészeti főiskolán és hogyan indult el a szinkron karrierje? Ez is kiderült a műsorban.

MTI 2023.05.09.

Elhunyt Máthé Erzsi

Kilencvenöt éves korában elhunyt Máthé Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze - írta a család egyik barátjára hivatkozva kedden az Index.

Hirdetés