Címke: szépkorúak
Hirdetés
MTI 2023.02.05.

A héten Győrbe is megérkezik a dupla nyugdíj

Három nappal korábban kézhez kaphatják a februári, valamint az emelt összegű 13. havi nyugdíjat, és számos más nyugdíjszerű ellátást azok, akik azt postai úton kérték. Akik bankszámlára kapják a járandóságukat, azokhoz február 10-én, pénteken érkezik az utalás. Mindez több mint 2,4 millió állampolgárt érint, a februári járandóságok teljes összege pedig meghaladja a 935 milliárd forintot - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Garamvölgyi Imre 2023.02.04.

Marika néni 100 éves lett

Győri otthonában köszöntötte dr. Dézsi Csaba András polgármester Dunszt Józsefnét, aki január 21-én töltötte be 100. életévét. Marika néni a mai napig ellátja magát, gobelinképeket készít, és mindennap olvas a Bibliából.

J. Kovács Andrea 2022.11.24.

Kulturális vetélkedőt szerveztek a nyugdíjasoknak

Az idősebb korosztály képviselői töltötték meg a fiatalok kedvelt szórakozóhelyét, a Bridge Csónakházat csütörtök délután. Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (EESZI) ugyanis „Ki mit tud?” vetélkedőre hívta nyugdíjas klubjainak tagságát. A szereplők heteken, hónapokon át készültek a mai bemutatóra, ezzel számos tartalmas órát szerezve maguknak és egymásnak. Az előadások között voltak vidám színházi jelenetek, versek, prózai darabok és énekszámok.

Földvári Gabriella 2022.10.10.

Kreatív szépkorúak alkotásai a Városházán

A városháza aulájában nyílt meg hétfőn délután a Nyugdíjas Alkotók XIII. kiállítása, melyen ezúttal 42-en mutatták be legfrissebb munkáikat, többek között festményeket, grafikákat, kerámiákat, gyöngyékszereket.

Győr+ 2019.09.12.

Megbecsüléssel tartozunk az idős embereknek

Az önkormányzat fontos feladata, hogy megőrizze, segítse a természetes közösségeket, adjon alkalmat új társaságok szerveződésére - mondta Borkai Zsolt polgármester, a Bezerédj kastélyban, a ménfői idősek napján.

Hirdetés