Címke: szépkorúak
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.04.01.

Európa-bajnokság nyugdíj után

A vívás – legyen az tőr, kard vagy párbajtőr – lovagias sport, ahol a küzdelem a tiszteleten alapul. Amellett, hogy művelőjét nemeslelkűségre, bátorságra és önérzetre neveli, az idősebbeknek remek választás fizikai és mentális jóllétük megőrzéséhez.

Mireider Máté 2024.04.01.

Egy gombnyomással segíthet a Gondosóra

Tavaly, 2023 márciusában jelentették be a Gondosóra program elindulását. A csuklóra rögzíthető vagy nyakba akasztható eszköz minden településen elérhető segítséget jelent a nap minden órájában az idősek számára. Országosan több mint 600 ezren igényelték, Győrben több mint 7.100-at szállítottak ki.

HAK 2024.03.27.

Újabb nyugdíjas egyesülethez látogatott a polgármester

A „Beszélgess a polgármesterrel” sorozat nagy népszerűségnek örvend, számos nyugdíjasklubban járt már dr. Dézsi Csaba András, Győr első embere. Március 27-én szerdán az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület GYMSM Szervezetét látogatta meg.

J. Kovács Andrea 2024.02.13.

A nádorvárosi nyugdíjasokkal beszélgetett a polgármester

Folytatódott a „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat, hétfőn délután a Nádor klub tagjaival találkozott dr. Dézsi Csaba András. A kis létszámú klub tagjai rendkívül érdeklődőek voltak, a kötetlen beszélgetés során sok minden szóba került.

Havassy Anna Katalin 2023.12.04.

Változókor utáni vérzés: Mindenképp keresse fel orvosát!

A menopauzáról korábban már írtunk, most pedig a posztmenopauzális vérzésről kell beszélni, amely előfordulhat a változókor után. Ha hasonlókat tapasztalunk, mindenképp keressük fel orvosunkat! A miértekről állandó szakértőnkkel, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyásszal beszélgettünk.

Hirdetés