Címke: szennyvíz
Hirdetés
Győr+ 2023.03.21.

Iszapszállítás és bűz lesz egyes településeken! Mutatjuk hol!

Az écsi szennyvíztisztító telepről 2023. március 21-től 2023. március 31-ig terjedő időszakban szennyvíziszap szállítást végez a szerződött gazdálkodó. Écs, Győrság, Pannonhalma és Pér térségében rövidesen bűzhatásra lehet számítani!

Győr+ 2022.05.08.

A törlőkendők a csatorna legnagyobb ellenségei

A szennyvízhálózat üzemeltetése során a legnagyobb problémát az oda nem illő tárgyak, anyagok okozzák, melyek súlyos károkat idézhetnek elő a rendszerben. Munkatársaink a csatornahálózatban találtak már gumilabdát, fegyvert, mobiltelefont, és kulcsokat is. Ezek mindegyike üzemzavart okozhat a hálózatban, ám mégsem az ilyen extrém esetek jelentik a legnagyobb problémát, hanem egy mindennap használt egyszerű eszköz: a nedves törlőkendő.

MTI 2022.02.18.

NNK: enyhül a járvány

A járvány 5. hulláma a 4. héten elérte a csúcsot, azóta stagnál, enyhül - ismertette a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője.

Pannon-Víz Zrt. 2021.02.01.

A törlőkendő elakadhat

Az erős és vékony textilszálak gyakran elakadnak a csatornavezetékekben, illesztéseknél, könyökcsöveknél, akár még az ingatlanon belül. Aki törlőkendőt használ, annak 8-10 darab elakadt kendő most is biztosan van a csatornabekötésében, hiszen tökéletesen sima cső csak elméletben létezik.

Hirdetés