Címke: Szemszög
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.05.19.

Pünkösdi megújulás

A Szentélek kiáradásának ünnepe a pünkösd, az apostolok ilyenkor nyertek megerősítést és kaptak bátorságot, hogy hirdessék Krisztus tanítását. Minden évben nagy ünnep ez a keresztényeknek, emlékeznek és megerősödnek a hitükben.

Szigeti Sándor 2024.05.05.

Anyák napjára

Szigeti Sándor kollégánk anyák napi jegyzete.

Mireider Máté 2024.04.28.

Öt meccs

Kicsit még keserű a szájízem a Szeged elleni meccs után. Kuznyecovval érezhetően jobb volt az erőnlét, karakteresebb lett a játék. De valami mégsem klappolt, edzőváltáson van túl ismét a csapat.

Havassy Anna Katalin 2024.04.24.

Sokan nem csak ilyenkor gondolunk rátok, „kékek”!

Szent György napja Magyarországon a rendőrség ünnepe. Ilyenkor egy kicsit nagyobb figyelmet kapnak. Jól esik nekik a sok üzenet, a sok megosztás. Korábban szerettem volna írni én is, de nagyon sokáig gondolkoztam, mit is lehetne… Estére elhatározásra jutottam a „kékeink” köszöntésével kapcsolatban.

J. Kovács Andrea 2024.03.25.

Tavasz ajándékba

Azért kell kibírni a telet, mert utána ajándékba kapod a tavaszt – mondogatta gyerekkoromban nagyanyám. S bár nekem akkor a tél is ajándék volt, szánkózással, hógolyózással, korcsolyázással, hóemberépítéssel, nagyikám szavait megjegyeztem. S ahogy múlik az idő, évről évre jobban vágyódom a tavasz után.

Venesz Klaudia jegyzete 2024.03.15.

Negyvennyolc

„A kilencvenes években ákombákom betűkkel állt az ellenőrző füzetemben, hogy március 15-én kötelező viselet a fehér ing kokárdával és a sötét alj" - Venesz Klaudia ünnepi jegyzete.

Mireider Máté 2024.02.24.

Béke-minisztérium

Egy évvel ezelőtt – egész pontosan február 24-én, a háború egyéves évfordulóján – azt írtam: Oroszország még tavasszal el akarja dönteni a háborút.

Havassy Anna Katalin 2024.02.18.

Még van idő

A nagyböjt időszaka sokaknak már nem a vallási tartalommal köthető össze, hanem egy pontosan megtervezett tisztítókúrával, életmódváltással, edzéstervvel és sorolhatnám. Ám vajon az mennyire jut eszünkbe, hogy a lelkünknek is kellene az „újraindítás”? Tudom, ép testben ép lélek… De nem léptük már át azt a határt, ahol csak a test számít, a lélek pedig tényleg csak hálni jár belénk?!

Havassy Anna Katalin 2024.01.28.

Hiányzik a friss újság illata

Mindenkit meglepett a múlt heti hír, hogy a győri belvárosban két újságost is bezártak.

Hirdetés