Címke: Szemszög
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.01.22.

Kincset ér a kultúra

Mint minden másnak, úgy a kultúrának is felértékelődött a szerepe napjaink vészterhes időszakában. De a művészek, a kultúra jeles képviselői is küzdenek a nehézségek ellen és igyekeznek gyorsan reagálni a felmerülő problémákra. Győrben sincs ez másként. Mert az tény, hogy kultúra nélkül ugyan lehet, de nem érdemes élni. Egy színházi darab, egy kiváló koncert, vagy éppen egy múzeumlátogatás élménye garancia a felhőtlen kikapcsolódásra, arra, hogy kizökkenjünk a szürke hétköznapokból és újra feltöltődjünk.

Mireider Máté jegyzete 2023.01.14.

Az újévi fogadalmam az, hogy…

Az új év annyi mindennel indul. Ilyenkor számot vetünk, kiértékeljük az előző időszakot, visszatekintünk és előrenézünk, na meg persze: fogadalmakat teszünk.

Havassy Anna Katalin 2023.01.13.

Újabb hős rendőrért sírnak a szirénák

Szinte minden híradás a budapesti tragédiáról szól január 13-án. Egy fiatal, 29 éves rendőr főtörzsőrmester, Bauman Péter vesztette életét intézkedés közben az éjszaka. Halálra késelték, két társát pedig megsebesítették. Szavakat nehéz találni, a szirénák viszont már Péterért is sírnak, örök emléket állítva egy újabb hősnek, aki életét adta a hivatásáért.

Mireider Máté 2022.12.23.

Ti varázsoltátok a karácsonyt!

Az online média soha nem áll meg, csak néha lelassít, de mindig megy. Mégis vannak olyan pillanatok, amikor megtorpanunk, visszanézünk, és elgondolkozunk. Ilyen momentum volt a Győr+ Angyalok minden nagyobb állomása, mert ez a kezdeményezés megmutatta: egy küzdelmes év végén is marad ereje a győrieknek az összefogásra, a jóra. Nektek, Angyaloknak mondunk most köszönetet.

Csorba János, a Győri Evangélikus Egyházközség igazgató-lelkésze 2022.12.11.

Az öröm üzenete

Az adventi időszaknak számtalan ünnepi kiegészítőjét ismerjük, melyek az ünnep hangulatát hívatottak megteremteni az életünkben.

Győr+ 2022.12.04.

A Rapid Bucuresti szurkolói kitakarították a vendégszektort!                                                                                                                          

Le a kalappal a román Rapid Bucuresti szurkolói előtt, mert nemcsak zászlókat lengetve lelkesen buzdították kedvenceiket szombat este a Győri Audi ETO KC elleni női BL-mérkőzésen, hanem a rangadó végeztével kitakarították maguk után a vendégszektort az Audi Arénában.

Győr+ 2022.12.04.

Hogyan várjuk az Úr érkezését?

Miután az adventben élő ember számára az időszak elnevezése tisztázza, hogy kire és mire is vár (adventus Domini = az Úr érkezése), fel kell tenni azt a kérdést is, hogy hogyan várunk Rá.

Hirdetés