Címke: Szemszög
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2022.01.20.

Még mindig hiányzol, Kékes Zoli!

Öt év telt már el, mégis nagyon nehéz még mindig elfogadni, hogy Sziszi, azaz Kékes Zoltán, a Dolly Roll ikonikus alakja nincs többé. A Dolly Roll sincs már öt éve. Szerencsére Dolly továbbra is énekel, de Sziszi nagyon hiányzik. Meg a gyermek és kamaszkorom gondtalan pillanatai, Szisziéktől kísérve.

J. Kovács Andrea 2021.12.05.

Advent – a remény ideje

Mire vágyunk adventkor? Van, aki bátorító mosolyra, vigasztaló ölelésre vagy csak egy jó szóra áhítozik.

Havassy Anna Katalin 2021.12.01.

Előkerült az ötgyermekes családanya

Az elmúlt napokban futótűzként terjedt a magyar sajtóban az a hír, hogy egy hódmezővásárhelyi, ötgyermekes édesanya elhagyta otthonát és semmit sem tudtak róla. Családja aggódva kereste, minden követ megmozgattak, a jó hír pedig nemrég érkezett: Erikát megtalálták.

Garamvölgyi Imre 2021.10.22.

Hallgatásba fojtott szabadság

Hatvanöt évvel ezelőtt euforikus hangulatban indul el egy menet Budapesten. Egyetemisták, munkások, értelmiségiek gondolták úgy, itt most valami történhet. Odaát a ruszkiknál Sztálinnak már vége, idehaza is ideje lenne a változásnak. Igaz, hogy Rákosi június 18-án már lemondott, kultuszának hatása azonban rátelepedett az ’50-es évek mindennapjaira. Érezhető volt még ’56 októberében is.

Ihász Nóra 2021.10.19.

Készülj kreatív harapnivalókkal Halloweenre!

Bár Amerikában ünneplik a legtöbben – és a legnagyobb lelkesedéssel – a halloweent, hazánkban is egyre népszerűbb ez az ünnep. Töklámpa-faragás, beöltözős bulik, horrorfilmek, tematikus dekorációk – hogy csak néhányat említsünk a szokások közül. Mutatunk pár halloweeni fogást is, amik garantáltan feldobják az őszi, borongós napokat!

Havassy Anna Katalin 2021.07.10.

„Az is álom volt, hogy éltél…” – Molnár Csillára emlékezünk

Harmincöt éve már annak, hogy az első magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea tragikusan fiatalon hozott egy végzetes döntést és eldobta magától az életét. Kérdőjelek sokasága, érthetetlen összefüggések és azóta is döbbent csend. Egy biztos: Csillának még ma is élnie kellene!

Havassy Anna Katalin 2021.06.17.

„Jó estét, jó szurkolást!” – még mindig hiányzik a legendás beköszönés

A magyar sportújságírás ikonikus alakja, Knézy Jenő 18 évvel ezelőtt, 2003. június 17-én tette le örökre a mikrofont. Azóta nem hallhatjuk legendás beköszönését, azóta ápoljuk emlékét, és azóta hiányzik minden sporteseményről. Hiányzik. Ahogy a kamaszkorom és a foci is. Az ő hármasuk tette varázslatossá azt az időszakot.

J. Kovács Andrea 2021.06.05.

Egy vérből valók vagyunk

Egyikünk sem tehet a múltról. De mindegyikünk tehet a jelenért és a jövőért.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat