Címke: szemét
Hirdetés
Győr+ 2023.10.16.

Őszi nagytakarítás Ménfőcsanakon

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Szabó Jenő önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

Győr+ 2023.10.16.

Ünnepi információk

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás október 23-án változás nélkül történik.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.06.01.

Ismét lesz hulladékudvar Adyvárosban

Ismét megszabadulhatnak lomjaiktól az adyvárosiak, hiszen június 3-án szombaton 8-16 óráig ezúttal is megnyitja kapuit a kihelyezett hulladékudvar, ahová érvényes dokumentumokkal lerakhatják szemetüket a körzetben élők.

Győr+ 2023.05.04.

Tavaszi nagytakarítás Marcalváros I.-en!

A GYHG Nonprofit Kft. Borsi Róbert, Kovács Tamás és Rózsavölgyi László önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag gyűjtőhelyen van lehetőség.

Győr+ 2022.04.30.

Tavaszi Nagytakarítás Győr-Révfaluban

Most díjmentesen megszabadulhat feleslegessé vált holmijától a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontban. A lomtalanítás a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

MTI 2021.10.19.

Úsznak a műanyagban Ausztrália tengerpartjai

Az ausztrál strandokon talált szemét több mint 80 százalékát műanyag hulladék teszi ki - mutatott rá egy tanulmány, amely a déli félteke egyik legnagyobb tengerihulladék-adatbázisának elemzésén alapult.

Hirdetés