Ismét lesz hulladékudvar Adyvárosban

Fotó és szöveg: Győr+ Média
2023.06.01. 17:01

Ismét megszabadulhatnak lomjaiktól az adyvárosiak, hiszen június 3-án szombaton 8-16 óráig ezúttal is megnyitja kapuit a kihelyezett hulladékudvar, ahová érvényes dokumentumokkal lerakhatják szemetüket a körzetben élők.

Ahogy tavaly, úgy idén is a Tánc-és Képzőművészeti iskola udvarára lehet vinni a hulladékokat. A körzet képviselői Radnóti Ákos, alpolgármester és dr. Szálasy László képviselő arra kéri a lakókat, hogy fogjanak és össze és segítsék egymást egy tisztább Győr érdekében.

,,Adyváros határán fogjuk most megtartani, úgy, mint tavaly, hiszen a Grabo-sátornál felújítási munkálatok vannak. A Tánc-és Képzőművészeti iskola udvarán lesz ismét, dr. Szálasy László képviselővel közösen áldoztunk erre a képviselői keretünkből. A Szabolcska utca elején van az iskola, de az udvart a Sport utca felől lehet majd megközelíteni. Nagyon fontos, hogy a személyes okmányokat és a hulladék számlájukat hozzák magukkal az itt élők, hiszen ezzel tudják térítésmentesen lerakni a szemetet. Azért is jó a lehetőség ez, mert a körzetben élőkhöz közel lehet lerakni a hulladékot, nem kell a város szélén lévő lerakókhoz elmenni” – hangsúlyozta Radnóti Ákos, alpolgármester.

Kapcsolódó témák: #hulladék | #lom | #szemét |