Címke: személyi jövedelemadó
Hirdetés
Győr+ 2023.04.20.

Részletekben is fizethető a személyi jövedelemadó

A fizetendő személyi jövedelemadóra és szociális hozzájárulási adóra, ha együttes összegük nem több mint 500 ezer forint, idén is kérhető pótlékmentes részletfizetés az szja-bevallásban. Az első részlet megfizetésének határideje 2023. május 22.

MTI 2021.12.08.

180 ezer szülőtől vár adatokat a NAV

Az adóhivatal segít abban, hogy minden érintett február 15-ig visszakapja az idén befizetett adóját, ezért a napokban mintegy 180 ezer szülőnek küld tájékoztatást. Az érintetteknek csak annyi a teendőjük, hogy 2021. december 31-ig kitöltik a VISSZADO-nyilatkozatot.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.03.

Milliókat érintenek a jóléti intézkedések

Nem csak a helyi fejlesztések fontosak, de a jóléti kormányzati intézkedések is, amik szinte minden embert érintenek Magyarországon. Ezt mondta a Győr+-nak Kara Ákos országgyűlési képviselő. A politikus kiemelte, a nyugdíjprémiumot már ki is fizették, februárban érkezik a teljes összegű 13. havi nyugdíj, a családi adó visszatérítés csaknem 2 millió szülőt érint, januártól pedig a 25 év alatti fiataloknak nem kell jövedelemadót fizetniük. Kara Ákos hangsúlyozta, a Covid-járvány sújtotta magyar emberekre ráférnek a pozitív intézkedések.

MTI 2021.11.18.

Januártól életbe lép a fiatalok szja-mentessége

Jövő év január 1-jétől a 25 év alatti munkavállalóknak nem kell személyi jövedelemadót fizetniük, ami azt jelenti, hogy több pénzt fognak hazavinni, a nettó jövedelmük emelkedni fog - mondta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook oldalán.

Hirdetés