Címke: sze
Hirdetés
Győr+ 2024.02.07.

Nagy sikerű pénzügyi verseny a győri egyetemen

Az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny (OPEV) Magyarország egyik legnagyobb hagyományokkal bíró ilyen versenye, amelyet az idén már 22. alkalommal rendezett meg a győri Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiuma. A rendezvényen hazai és határainkon túli felsőoktatási intézmények csapatai adtak számot tudásukról.

Győr+ 2023.11.02.

Sport Forum Hungary: a Széchenyi István Egyetemen új technológiákkal támogatják a sport fejlődését

A győri Széchenyi István Egyetem az idén is résztvevője volt hazánk legnagyobb sportkonferenciájának, a Sport Forum Hungary-nek. Az intézmény mérnöki képzései, a fenntarthatóságot szolgáló technológiai újításai és kutatás-fejlesztési tevékenysége révén sok szálon kötődik a mobilitáshoz. A fórumon e terület sporttal kapcsolatos vetületeit, a sportfejlesztés szempontjából is jelentős egyetemi innovációkat is bemutatták.

Győr+ 2023.09.01.

Kívül-belül megújult az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola

A győri Széchenyi István Egyetem gyakorlóiskolájának több mint százéves épületén az elmúlt évtizedek legjelentősebb, legkomplexebb felújítását végezték a nyáron, amely energetikai korszerűsítést, eszközbeszerzéseket, burkolatcseréket és akadálymentesítést is tartalmazott. Az európai uniós forráson túl a fenntartó egyetem is kiemelkedő mértékben járult hozzá az intézmény megszépítéséhez, amiből a szülők önkéntes felajánlásokkal és közösségi munkával vették ki a részüket.

Győr+ 2023.03.14.

SZE: Professzorokat köszöntöttek

Megható ünnepség keretében köszöntötték a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának két meghatározó professzorát, dr. Bihari Mihályt 80. és dr. Lévayné dr. Fazekas Juditot 65. születésnapja alkalmából. Az eseményen kollégái méltatták az ünnepelteket.

Hirdetés