Címke: szakmai verseny
Hirdetés
Pulai Sarolta 2024.04.06.

Rangos verseny a Kossuth-iskolában

Idén már 12. alkalommal került megrendezésre a Kossuth-kupa a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium szervezésében. Az idei esztendőben az ország 12 iskolájából érkeztek fodrász és kozmetikus tanulók, hogy összemérjék tudásukat.

Zombai-Kovács Ákos 2023.06.24.

Ifjú autószerelők versenyeznek Győrben

Két napig ifjú autószerelők versenyeznek Győrben, egy több mint 30 éve működő helyi autószerelő műhelyben. Magyarország már 5. éve részese a Young Car Mechanic nevű nemzetközi tanulmányi versenynek, amelynek döntőjét már tavaly is Győrben rendezték és idén is itt tartják a végső megmérettetést.

Ficsór Dávid 2023.05.10.

Hild: 73 országos versenyen 35 első helyezés

A Győri Szakképzési Centrum Hild József Építőipari Technikumban több évtizedes hagyománya van a szakmai versenyeknek. Az 1972 óta vezetett nyilvántartások alapján összesen 73 megrendezett országos szakmai megmérettetésen, 35 első helyezés született, ami a legtöbb az országban. Az utóbbi hetek is bővelkedtek Hildes sikerekben. Erről Híradónknak számolt be elsőként az iskola igazgatója és három kiemelkedően szereplő diák.

Németh Boglárka 2023.02.01.

Remekeltek a szent-györgyisek az egészségügyi versenyen

Szakmai sikereket zsebelhettek be a szent-györgyisek kedden. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara idén is megszervezte a Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Versenyt, melynek első fordulója még ősszel volt. Az interaktív feladatlap alapján a vármegyei középdöntőben, melyet kedden tartottak a Szent-Györgyiben, tizenhét 11. osztályos tanuló mutatott be szituációs feladatokat bábuk segítségével. A verseny során a leendő egészségügyi dolgozók kommunikációs készségét, ápolási technikáját figyelte a szakmai zsűri. A verseny fővédnökei dr. Dézsi Csaba András polgármester, dr. Jávor László, a Petz kórház főigazgatója és Kara Ákos országgyűlési képviselők voltak.

Ficsór Dávid 2022.10.14.

Új helyszín, régi lendület a kamara szakmai versenyén

Új helyszínen, a Csornai Premontrei Apátság Látogatóközpontjában rendezte meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „A jelen tanulója, a jövő mestere” nevet viselő szakmai versenyét, mivel felújítják kamara győri székházát. A nagy sikerű vetélkedőre összesen 48 versenyző érkezett a csornai, kapuvári, soproni és győri középiskolákból, akiket pályaorientációs céllal a környékbeli általános iskolák 7. és 8. osztályos diákjai is meglátogattak

Hirdetés