Címke: szabadidősport
Hirdetés
Győr+ 2023.11.02.

Jön a XXVII. HORN Karácsonyi Rohanás!

A Győrben már nagy hagyománnyal rendelkező futóverseny huszonhetedik alkalommal, december 17-én várja a futás és a nordic walking kedvelőit. Rajt 10 órakor!

Molnár Zsuzsanna 2023.09.25.

Győr és térségének természeti értékei kétkeréken

A Győr+Este egy korábbi adásában megismerkedhettünk Laposa Tiborral. Akkor kiderült, hogy hogyan lett belőle okleveles kerékpártúra vezető, idegenvezető, és hogy hogyan választja ki az úti célokat.

Győr+ 2023.04.26.

Idén is lesz Büchl Éjszakai Futóverseny

Ismét megrendezik a tavaly nagy sikerrel zárult Büchl Éjszakai Futóversenyt Győrben, amelyre az 1,3 km-es gyerektáv mellett 7, 14, és 21 kilométeren várják a nevezéseket.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.22.

Soha nem látott tömeg a győri bringás reggelin     

Minden évben népszerű a bringás reggeli Győrben, de csütörtökön soha nem látott kerékpáros tömeg kezdte a napját a Dunakapu téren. Az Autómentes Nap keretében sokadik alkalommal várták a munkába vagy iskolába tekerőket egy friss, finom reggelire és némi frissítőre a belvárosban, ahol kellemes zene is szórakoztatta a bringás reggelizőket.

Pécskai István 2022.06.14.

Négy győri sportszervezetet támogat az Audi Hungaria

Új vizekre evez az Audi Hungaria! A vállalat a Győri Vízisport Egyesület Kajak-Kenu Szakosztályát, a Staféta Diáksport Egyesületet, az EMBERsÉG DSE-t és a Máltai Gondviselés Házát is támogatja a jövőben. A négykarikás cég az együttműködésekkel az élsport mellett a szabadidősportot és a fogyatékkal élők sportolását is segíti.

Hirdetés