Címke: Szabadhegy
Hirdetés
Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.05.29.

Kara: folytassuk együtt, Győrért

Épült, fejlődött a város az elmúlt években, a Covid és a gazdasági válság ellenére is sikerült előrelépni Győrben. Ezt mondta a Győr+ Médiának a város egyik országgyűlési képviselője. Kara Ákos kiemelte, dr. Dézsi Csaba András polgármester vezetésével komoly építő munka zajlik Győrben, az itt élők érdekében. A képviselő a József Attila utcai orvosi rendelőnél beszélt arról, miért kellene folytatnia a megkezdett munkát a jelenlegi polgármesternek, ott, ahol néhány száz méteren belül több fontos fejlesztés is történt.

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt. 2024.05.14.

Jubileumi víztorony-látogatás

Június 1-én ismét megnyitja kapuit Győrben a szabadhegyi hegytetőn álló impozáns mérnöki alkotás, városunk ötödik víztornya.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.30.

Diligens Tibor: Mindig közösségi ember voltam!

Tíz éve tölti be büszkén képviselői megbízatását Diligens Tibor. A Győr+ Rádió reggeli műsorában úgy fogalmazott, hogy hálás a győrieknek, hiszen közösen, együtt gondolkodással rengeteg eredményt sikerült elérniük az elmúlt években Szabadhegyen és Kismegyeren.

Zombai-Kovács Ákos 2024.04.29.

Májusfa a tóparton

A hagyományőrzés és a közösségépítés jegyében állítottak májusfát hétfő reggel, a szabadhegyi 2-es számú tározótó partján. Az ötletgazda Prédl Margit szerint a tó és környéke csodálatos környezetet biztosít, de bizony ráférnek a fejlesztések. A májusfaültetésen a polgármester is ott volt, dr. Dézsi Csaba András kiemelte, valóban páratlanul szép a szabadhegyi tó környéke, ám az elmúlt években nem sok minden történt vele.

Győr+ 2024.04.29.

Kisebb változások, növekedő lakosságszám: a 12-es kerület

Június 9-én önkormányzati választás lesz hazánkban, így Győrben is. Városunkban változtak az egyéni választókerületek, több helyen módosítani kellett a korábbi határokat. Cikksorozatunk 12. részében a Kismegyert és Szabadhegy egy részét felölelő 12-es kerületet vesszük górcső alá.

Földvári Gabriella 2023.12.17.

Szabadhegy zöld és sportos

Hajszán Gyula, az egykori villámgyors balszélső 17 éve cserélte a futballt a politikára, a győri 12. választókerület, Szabadhegy önkormányzati képviselője lett.

Földvári Gabriella 2023.11.13.

Diligens: Azért dolgozom, hogy Szabadhegy, Kismegyer minél élhetőbb legyen

Diligens Tibor – a 13-as választókerület önkormányzati képviselője, hozzá tartozik Szabadhegy és Kismegyer – szerint számtalan fejlesztés történt a körzetében az elmúlt három és fél évben, amelyekre nagy szükség volt, hiszen a falusias lakóövezettől a lakótelepi problémákig sok mindenre kell figyelnie, megoldást találnia.

Hirdetés