Hirdetés
Címke: Szabadhegy
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.07.29.

78 millióból újult meg a szabadhegyi csomópont

Majdnem pontosan 78 millió forintból lett kényelmesebb és biztonságosabb egy szabadhegyi csomópont. Erről dr. Dézsi Csaba András polgármester számolt be egy pénteki sajtóbejáráson, ahol a körzet önkormányzati képviselőjével, Diligens Tiborral közösen nézték meg a beruházást. A József Attila utca - Királyhágó utca csomópontban többek között új kanyarodó sávot alakítottak ki, balra kanyarodási lehetőség készült, a csomópontban kicserélték az aszfaltréteget, felújították a járdát és csapadékvíz elvezető is készült.

Győr+ 2022.06.23.

Biztonságosabb lesz a közlekedés Szabadhegyen

A Zöld utca – Szőnyi Márton utca kereszteződésénél lévő gyalogátkelőhely új jelzőlámpás forgalomirányítást kap - tette közzé a hírt Győr polgármestere.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.23.

Szabadhegy: egyre élhetőbb a Jereváni út környéke

Egyre élhetőbb városrész Szabadhegy, erről árulkodnak a körzet legújabb fejlesztései is. Ezúttal két projekt készült el, több mint 7 millió forintból, Diligens Tibor és Hajszán Gyula önkormányzati képviselők kezdeményezésére és finanszírozásában. A Jereváni utca környéke gazdagodott a patika előtti akadálymentes bejáróval és több modern virágágyással, ezeket hétfőn a képviselők személyesen mutatták meg a Győr+ Médiának.

Győr+ 2022.04.30.

A Győr+ kérdez, a képviselő válaszol

Diligens Tibor a sokarcú Szabadhegy egyik képviselője, ahol jól megfér egymás mellett az urbánus meg a népies hangulat, a panelházak, és a családi házas kis utcák. Mit tesz a politikus azért, hogy a társasházak lakói is jól érezzék magukat környezetükben?

Ficsór Dávid 2021.11.17.

Jól halad a rendelő felújítás

Ahogy arról már korábban beszámoltunk komplex felújításon és bővítésen esik át a József Attila úti orvosi rendelő. A kormányzati, TOP és önkormányzati forrásból, bruttó 530 millió forintból megvalósuló beruházás során a gyermekorvosi és a háziorvosi rendelők közé egy védőnői épületszárnyat is felhúznak a szakemberek.

Pannon-Víz Zrt. 2021.10.23.

Szabad a hegy, nyitva a torony

A járvány miatti kényszerszünet után hatalmas sikere volt a szabadhegyi víztorony-látogatásnak. Közel ezren látogattak el a Pannon-Víz Zrt. vízbázisvédelmi bemutatóval egybekötött „Szabad a hegy, nyitva a torony” rendezvényére – tudtuk meg Horváthné Szabó Zsófiától, a Pannon-Víz Zrt. osztályvezetőjétől.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat