Kara: folytassuk együtt, Győrért

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos
2024.05.29. 13:23

Épült, fejlődött a város az elmúlt években, a Covid és a gazdasági válság ellenére is sikerült előrelépni Győrben. Ezt mondta a Győr+ Médiának a város egyik országgyűlési képviselője. Kara Ákos kiemelte, dr. Dézsi Csaba András polgármester vezetésével komoly építő munka zajlik Győrben, az itt élők érdekében. A képviselő a József Attila utcai orvosi rendelőnél beszélt arról, miért kellene folytatnia a megkezdett munkát a jelenlegi polgármesternek, ott, ahol néhány száz méteren belül több fontos fejlesztés is történt.

Szabadhegy, Győr egyik kellemes, többnyire családi házas övezete. A körzetben annak ellenére is sok minden történt az elmúlt években, hogy előbb a Covid, majd a gazdasági válság is nehezítette a város működését. Szabadhegyen intézmények újultak meg, utakat fejlesztettek és a rendelőt is rendbe tették, ráadásul a jövőre nézve is komoly tervek vannak.

”Nagyon örülök annak, hogy az elmúlt években sok minden történt Szabadhegyen, polgármester úr révén végre megújulhatott az orvosi rendelő, javaslatomra a közeli Radó Tibor Iskolának mindhárom épülete energetikai korszerűsítésen esett át, de kiemelhetném a 81-es számú főút Tatai úti megújult turbókörforgalmát is, a stratégiai jelentőségű, nagy forgalmú közlekedési csomópont 930 millió forintos uniós támogatásból és a győri önkormányzat 200 millió forintos önerős hozzájárulásából készülhetett el” – mondta Kara Ákos.

”Jó hír, hogy polgármester úr választási programjában további hasonló fejlesztések is szerepelnek, így például a Belvárosban, a Pálffy utcai orvosi rendelő modernizálása, ami rossz állapotban van, vagyis folytatni szeretnénk együtt, közösen a munkát dr. Dézsi Csaba Andrással polgármester úrral Győrért, a győriekért, azért, hogy az itt élők minél jobb körülmények között élhessenek, ahogy eddig, úgy ezután is szeretnénk jó partnerei lenni az építő munkában a győrieknek” – tette hozzá az országgyűlési képviselő.