Címke: sportnap
Hirdetés
Győr+ 2023.11.17.

Jeges sportnapot tartottak

Jeges sportnapot rendeztek a napokban a Nemak Jégcsarnokban, négy speciális intézmény részvételével.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2023.10.10.

Családi- és sportnapot tartottak a győri területvédelmi katonáknál

A MH 7. Területvédelmi Ezred családi- és sportnapot szervezett a katonáinak és családtagjainak, amelyre nemrég a Győrújbaráton, a Győr Megyei Jogú Város Gyermektáborában került sor. A kellemes időben, jó hangulatban telt napnak igazi csapatépítő ereje volt, jövőre pedig folytatás következik!

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.30.

Sportnappal építették tovább Újváros közösségét

Már 5. alkalommal rendeztek Ifjúsági Sportnapot Újvárosban, amire a környékbeli iskolák fiataljait invitálták meg a szervezők. Az Újvárosi Lokálpatrióták Egyesülete mini labdarúgó bajnokságot szervezett, melynek keretében a csapatok körmérkőzéseket játszottak a Bercsényi ligeti műfüves pályákon.

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.30.

(Nem csak) Adyvárosban fontos a sport és az egészség

Idén már 18. alkalommal rendezték meg az Őszi Családi Sport- és Egészségnapot az adyvárosi Barátság Sportparkban, ahol az érdeklődők különböző sportágakkal és azok képviselőivel ismerkedhettek meg. A szombati nap fénypontja az Arrabona Futófesztivál volt, amelyen idén több mint 2000 vettek részt, a kisiskolásoktól a felnőtteken át, egészen az idősekig.

Havassy Anna Katalin 2023.06.25.

Hihetetlen volt a győrsági összefogás a beteg kislányért

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, június 24-én sportnapot tartottak Győrságon, ahol ott volt a Kisalföld Motorosai Jótékonysági Csoport s amellett, hogy látványos felvonulást szerveztek, tombolát is árultak, értékes nyereményekkel. A cél pedig igencsak nemes volt: a 10 éves súlyos beteg Benkő Vicát szerették volna támogatni.

Havassy Anna Katalin 2023.06.21.

Egy kislány gyógyulásáért fogtak össze a motorosok is

Előítélet ide vagy oda, a motorosoknak általában hatalmas a szíve, és az elsők között jelentkeznek ott, ahol segíteni kell. A pázmándfalui kis Vicának most pedig minden elképzelhetőre szüksége van, az összefogás pedig hatalmas. Június 24-én a győrsági sportnaphoz kapcsolódóan is érte dübörögnek majd a motorok. Ahhoz, hogy jobban értsük, miért is van szükség erre a megható és hatalmas összefogásra, elsősorban Koródi Petrával beszélgettünk, aki rokonságban áll a kis Benkő Vicával.

Győr+ 2023.05.12.

Szombaton Sport- és Egészségnap a Barátság-parkban!

Fergeteges programokat kínál ebben az esztendőben is a Tavaszi Családi Sport- és Egészségnap Adyvárosban. Május 13-án a megnyitót követően Rubint Réka mozgatja meg a Barátság-parkba érkezőket, de a sportos programok mellett a nap folyamán egészségügyi szűrések, tanácsadások is várják az érdeklődőket.

Győr+ 2023.04.26.

Rubint Réka is megmozgatja a győrieket a sportnapon

Fergeteges programokat kínál ebben az esztendőben is a Tavaszi Családi Sport- és Egészségnap Adyvárosban. Május 13-án a megnyitót követően Rubint Réka mozgatja meg a Barátság-parkba érkezőket, de a sportos programok mellett a nap folyamán egészségügyi szűrések, tanácsadások is várják az érdeklődőket.

Zombai-Kovács Ákos 2023.01.31.

Fogyatékossággal élők ergométereztek

Már 14. alkalommal rendeztek ergométeres versenyt Győrben, fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok és felnőttek részére. A Méhecske Alapítvány évekkel ezelőtt szinte a semmiből indította el kezdeményezését, melynek célja felhívni a figyelmet arra, hogy a sérültséggel élők ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint a teljesen épek. Ezúttal közel 100-an sportoltak közösen az Olimpiai Sportparkban, ahol utánpótlás versenyzők és támogatók részvételével, VIP futamot is rendeztek. A rendezvényt Kara Ákos országgyűlési képviselő és Radnóti Ákos alpolgármester nyitották meg.

Ficsór Dávid 2022.10.18.

Nem féltek a jégre menni   

Fogyatékkal élőknek tartottak jeges sportnapot kedden a Győri Jégsport Központban. A résztvevők játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg az egyedi körülmények között űzött sportágakkal. Az Emberség DSE szervezésében megvalósuló rendezvény mellé támogatóként a Széchenyi István Egyetem, a Győri ETO HC és a Büchl Hungária Kft. is odaállt. A programra négy intézményből érkeztek csoportok, őket az egyetem rekreáció szakos hallgatói segítették mindenben.

Hirdetés