Címke: sportnap
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.10.18.

Nem féltek a jégre menni   

Fogyatékkal élőknek tartottak jeges sportnapot kedden a Győri Jégsport Központban. A résztvevők játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg az egyedi körülmények között űzött sportágakkal. Az Emberség DSE szervezésében megvalósuló rendezvény mellé támogatóként a Széchenyi István Egyetem, a Győri ETO HC és a Büchl Hungária Kft. is odaállt. A programra négy intézményből érkeztek csoportok, őket az egyetem rekreáció szakos hallgatói segítették mindenben.

Kárpát Zsolt 2022.09.24.

Ismét benépesült a Barátság Sportpark

Szombaton több ezren vettek részt az Őszi Családi Sport- és Egészségnapon Barátság Sportparkban, amely helyet adott az Arrabona Futófesztiválnak is. A sportos programok közül minden generáció megtalálta a számára leginkább testhezálló mozgást.

Győr+ 2022.09.05.

Sport- és egészségnap Ménfőcsanakon

Két év kihagyás után idén ismét megszervezik a sport- és egészségnapot szeptember 10-én, szombaton 9 és 12 óra között a Bezerédj-kastélyban és annak parkjában.

Ficsór Dávid 2022.05.14.

Az egész nap a sportról szól a legsportosabb városrészben

Győr egyik legsportosabb városrészében, az adyvárosi Barátság Sportparkban folytatódott a sportos szombat, hiszen ismét Tavaszi Családi Sport- és Egészségnapot rendeztek, melynek 10 órakor volt a hivatalos megnyitója.

Ficsór Dávid 2022.04.13.

Négyszáznál is többen az Öveges sportnapján

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon sportos programot tartott az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola a Barátság Sportparkban. Szerdán délelőtt több mint 400 gyerek részvételével rendezték meg a sportnapot, amelyen bemutatkoztak a legnépszerűbb sportágak és a fiatalok játékos formában ki is próbálhatták azokat.

Hirdetés