Címke: Sport és Kreatív Technikum
Hirdetés
Pulai Sarolta 2023.11.22.

Konferencia a sportról

22 szakképzési centrumból, összesen 18 intézményvezető, 52 oktató és több, mint 30 diák vett részt hétfőn, az adyvárosi Sport és Kreatív Technikumban tartott Országos sportágazati konferencián.

Bajzát Zsuzsi 2023.10.03.

Divatbemutatón bizonyíthatnak a diákok

Október 7-én különleges projektnek lehetnek részesei azok, akik ellátogatnak a Győri SZC Sport és Kreatív Technikumba. A diákok tervezőkké, dekoratőrökké, fotósokká, modellekké változtak az utóbbi hónapokban, hogy ezen a napon, tanult szakmájuknak megfelelően, egy igazi divatbemutatón kápráztathassák el a közönséget.

Szigeti Sándor 2023.09.26.

Különleges divatbemutatót rendeznek Győrben

Különleges divatbemutató helyszíne lesz Győr! Az eseményen fiatal tervezők kapnak ingyenes bemutatkozási lehetőséget és amatőr modellek, köztük diákok állnak színpadra. Nemes ügyhöz már most nagyon sokan csatlakoztak és önkéntes munkával segítik a kezdeményezést.

Győr+ 2022.11.17.

Nyílt napokkal segítenek a döntésben a középiskolák

Bár a középiskolai jelentkezés a következő tanévre jövő év februárjában esedékes, az intézmények már javában rendezik meg nyílt napjaikat. Igyekeznek alaposan bemutatkozni a választás előtt álló fiataloknak, akik rendszerint szüleikkel együtt jelennek meg ezeken a programokon.

Hirdetés