Címke: sorsolás
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.05.07.

Kalandoztak, felfedeztek, nyertek!

Repül az idő, hamarosan itt a nyári szünet pedig éppen csak most startolt el a 2024-es esztendő, és vele még február elején az Arrabona Évszázadai. A 11. alkalommal meghirdetett városismereti vetélkedő nem csak a 6. és 7. osztályosok körében népszerű, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan a győriek idén is bekapcsolódhattak a játékba. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+ Média közös megmérettetésén a Belvárosi Felfedező kiadványt sokan kitöltötték, közülük három szerencsés nyertest sorsolt ki a városházán dr. Pergel Elza és Prédlné Németh Margit.

MTI 2023.07.06.

Sorsoltak a kézilabda vb-re: könnyebb ágon a magyarok

A magyar női kézilabda-válogatott Montenegróval, Paraguayjal és Kamerunnal került azonos csoportba a dán, svéd, norvég közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokság csütörtöki sorsolásán.

Pécskai István 2022.11.07.

Bajnokok Ligája: Szoboszlai Dominikék a Manchester City ellen

Megtartották a nyolcaddöntő sorsolását a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. A Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán személyében három magyar játékost foglalkoztótató német RB Leipzig az angol Manchester Cityvel találkozik.

Győr+ 2022.07.05.

Sorsoltak a magyar bajnokságban

Ma tartották a K&H női kézilabda liga 2022/2023-as idényének sorsolását az MKSZ Székházában. Az ETO a Budaörs ellen hazai pályán kezd.

Győr+ 2022.07.01.

A B-csoportba került az ETO a BL-ben

Az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában elkészítették EHF Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjának sorsolását. A Győri Audi ETO KC az első kalapból várta az eseményt és végül a B csoportba került, ahol több régi és néhány új ellenféllel is találkozik.

Győr+ 2022.05.18.

Megvan a három Belvárosi Felfedező-nyertes!

A Győr+ Rádió reggeli stábját érte az a megtiszteltetés, hogy kisorsolja az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedő három szerencsés nyertesét azok közül, akik helyesen kitöltötték és Belvárosi Felfedező füzetet.

Hirdetés