Címke: snooker
Hirdetés
Nagy Roland 2024.01.17.

Spíler – a vendég: Nagy Erik snooker játékos

Nagy Erik gyerekkorában ismerkedett meg a snookerrel, miután édesapjával elkezdett játszani egy győri biliárdteremben. Ha akkoriban hozzáértő ember látta őt az asztal mellett, biztosan megjegyezte, hogy különleges tehetséggel áldotta meg a sors.

Nagy Roland 2024.01.17.

Ma este Spíler premier a snooker jegyében!

A Győr+ Média sportos podcastjének vendége ezúttal az ifjú és kiváló győri snooker játékos, Nagy Erik lesz. Kezdés 21.25-kor a Győr+ TV-ben, és itt, online!

Herkely Ákos 2024.01.15.

Terveiről is vallott a tehetséges snooker játékos

Nagy Erik snooker játékos, kiváló versenyző aki érettségi előtt áll a Krúdy-iskola növendékeként töltötte a vasárnap reggelét stúdiónkban. Erik lelkesen mesélt a tavalyi év sikereiről és vérmes reményekkel tekint a 2024-es év elé.

Mics Flóra 2022.07.11.

Albániában versenyzett a győri snookeres

Az Albániában megrendezett Európa-bajnokságon vett részt a győri snooker játékos, Nagy Erik. Eredményeiről és tapasztalatairól a Győr+ Reggeli műsorában beszélt.

Ficsór Dávid 2022.04.06.

Felnőttek közt második a 16 éves győri snookeres

Még csak 16 éves, de a felnőtt magyar ranglistán már a második helyen áll. A ménfőcsanaki Nagy Erik óvodás korában találkozott először a snookerrel, a hobbi pedig szépen lassan szenvedélyévé vált és egyre komolyabban kezdett vele foglalkozni.

Győr+ Rádió 2022.01.10.

Győri siker a snooker OB-n

Családi időtöltésnek indult, pár év kihagyás után pedig igazi szenvedéllyé vált Nagy Erik életében a snooker. A 16 éves győri fiatal egyre sikeresebb ebben a sportágban, az országos ranglista negyedik helyén zárta az évet, valamint az ob-n megosztott harmadik hellyel jelezte, hogy komolyan kell számolni vele.

Hirdetés