Címke: síelés
Hirdetés
Győr+ 2022.03.17.

Története első síbajnokságán dobogós az egyetem

Először neveztek széchenyis hallgatók az Magyar Egyetemi–Főiskolai Országos Síbajnokságra és rögtön három éremmel tértek haza a versenyről: egy ezüst és két bronz a mérleg. A torna az egyetem házi sítáborával párhuzamosan zajlott a dél-franciaországi Puy-Saint-Vincent melletti síközpontban.

MTI 2022.02.18.

Vasárnap zárul a síszezon Eplényben

A tartós felmelegedés miatt vasárnap lezárják a téli szezont az eplényi síarénában - közölték a síközpont közösségi oldalán pénteken.

Győr+ 2021.03.05.

Magyar alpesi síző lett a világbajnok!

Úry Bálint világbajnoki címet szerzett az U18-asok mezőnyében, óriásműlesiklásban, a bulgáriai Banskóban. - adta hírül csütörtök este az Index.

Győr+ 2021.01.24.

Síelőt kergetett a medve

Izgalmas napja volt annak a síelőnek, akit szombaton egy medve vett üldözőbe az egyik predeáli pályán.

MTI 2020.12.20.

Ausztria nem lélegezhet fel

Az ünnepek után január 18-ig gyakorlatilag teljesen leállítják az országot, egyedül az élelmiszert árusító boltok és a gyógyszertárak maradhatnak nyitva.

MTI 2020.12.02.

Aggódnak a síszezonért

Ausztria nyugati tartományai aggódnak az idei síszezonért. A sífelvonók üzemeltetői kedden segélykiáltással fordultak az alpesi országok kormányaihoz, valamint az Európai Bizottsághoz az ellenük folytatott, általuk tisztességtelennek tartott kampány miatt.

Bajnóczky Katalin gyógytornász-fizioterapeuta 2017.11.10.

Indul a síszezon

A síelés igazi kikapcsolódást nyújt, közelebb hoz a természethez, és sohasem késő megtanulni. Pár jótanácsot azonban érdemes megfogadni.

Hirdetés