Címke: síelés
Hirdetés
Győr+ 2023.03.17.

Síelésben is nagyok a győri hallgatók

Összesen hat érem – köztük két arany – került a győri Széchenyi István Egyetem hallgatóinak a nyakába az idei Magyar Egyetemi–Főiskolai Országos Síbajnokságon, aminek köszönhetően az intézmény nyerte a torna összetett pontversenyét. A megmérettetés az egyetem házi sítáborával párhuzamosan zajlott a délkelet-franciaországi Puy-Saint-Vincent melletti síközpontban.

Szigeti Sándor 2023.02.15.

Fedett sípálya épülhet Győrtől egy órányira

Számos szabadtéri sportlétesítmény mellett egy egész évben nyitva tartó fedett sícsarnok és egy biatlon stadion is épülhet a Győrtől alig egy órás autóútra lévő Galántán.

MTI 2022.12.14.

Megnyílt az eplényi sípálya

Megnyitotta kapuit az eplényi sípálya szerdán, két felvonó üzemel a síarénában - közölte a létesítmény üzemeltetője az MTI-vel.

Győr+ 2022.03.17.

Története első síbajnokságán dobogós az egyetem

Először neveztek széchenyis hallgatók az Magyar Egyetemi–Főiskolai Országos Síbajnokságra és rögtön három éremmel tértek haza a versenyről: egy ezüst és két bronz a mérleg. A torna az egyetem házi sítáborával párhuzamosan zajlott a dél-franciaországi Puy-Saint-Vincent melletti síközpontban.

MTI 2022.02.18.

Vasárnap zárul a síszezon Eplényben

A tartós felmelegedés miatt vasárnap lezárják a téli szezont az eplényi síarénában - közölték a síközpont közösségi oldalán pénteken.

Hirdetés