Címke: Rómer Ház
Hirdetés
Farkas Mónika 2023.11.09.

Őszbúcsúztató Táncház a Rómer Házban

"Ez a vonat, ha elindult, hadd menjen" - pénteken ismét táncházba, a Rómer Házba várják a kicsiket és nagyokat. Az Őszbúcsúztató Márton-napi mulatságban a talpalávalót Németh Dénes és zenekara húzzák.

Pulai Sarolta - Szigeti Sándor 2023.09.23.

Újra Egészség-Piac volt a Rómer Házban

Szombaton a Rómer Házban folytatódott az egyik legsikeresebb győri rendezvénysorozat, az Egészség-Piac. Az érdeklődők ingyenes orvosi- és egészségügyi szűrővizsgálatokon vehettek részt.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.16.

A film, ami betalál

Kevés olyan film van ami katarzist nyújt számomra. De évek óta a magyar produkcióktól kapom meg azt az élményt, amelyről napokkal, hónapokkal később is szívesen beszélek. A legújabb alkotás a Hat hét, mely ismét tabukat döntöget, az örökbeadás, az örökbefogadás témáját dolgozza fel.

Győr+ 2022.10.24.

Márton napi táncház

Márton napi táncházra csábítják az érdeklődőket november 11-én pénteken a Rómer Házba, ahol a Rézeleje Fanfárosok Zenekarral szórakozhatnak a résztvevők.

P. Csapucha Adrienn 2022.04.29.

A belváros szívében lüktet a filmszínház

A Rómer Ház programjai között kiemelt helyen szerepel a mozi kínálata, mely igényes filmeket tár a nagyközönség elé, hajazva a fővárosi art mozik hiánypótló szerepére. Pongrácz Balázzsal az egyik új magyar produkció, a Szelíd vetítése előtt beszélgettünk, hiszen a következő időszakban is komoly repertoárt kínál a belváros szívében lüktető filmszínház.

Bajzát Zsuzsi 2022.04.26.

Dél-amerikai gitárzene érkezik a Rómer Házba

Hogy hogyan kerül kapcsolatba egy győri gitárművész a dél-amerikai zenével? Az egzotikus hangzás bizony nem annyira idegen a magyar fülnek, hiszen nagyon sok filmben, ismert zenében találkozhatunk ezekkel az alapokkal. Stummer Mártonnak régi vágya volt egy ilyen stílusú zenekar, a Cafuné hamarosan Győrben is bemutatkozik.

Bajzát Zsuzsi 2022.03.25.

Már csak egyet kell aludni, hogy induljon a banzáj!

Fergeteges Győr+ DJ partyra készülnek a rádió rezidens lemezlovasai a Rómer Házban március 26-án, amire meghívták az egész várost. A zenék lehetővé teszik a nagy merítést, hiszen azt ígérik, hogy mindenki talál majd kedvére való, táncolható dalokat a repertoárban.

P. Csapucha Adrienn 2022.03.15.

Könnyed történelemóra a győri Pilvaxban

Igazi időutazásra, egy könnyed történelemórára csábít a Rómer Ház, mely nem véletlenül éppen március 15-én Pilvax Kávéházzá avanzsált. A Tavaszi Fesztivál ideje alatt, egészen március 27-ig egyedi miliő fogadja a kávézni vágyókat és mindazokat, akik közelebbről, kötetlenebb formában szeretnék megismerni az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit és hőseit.

Földvári Gabriella 2022.02.28.

Rómer Ház Pilvax

Március 15-től március 27-ig egy kis időutazáson vehet részt az, aki belép a Rómer Házba.

Hirdetés