Címke: roller
Hirdetés
Győr+ 2024.02.16.

Lopott roller keresi gazdáját? Felismeri?

Győrben a rendőrök lefoglaltak egy - feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó – elektromos rollert, a rendőrség várja a tulajdonos jelentkezését.

Győr+ 2023.05.09.

Rollert lopott Győrből, keresi a rendőrség!

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki az egyik győri bevásárlóközpont előtt található kerékpártárolóból lopott el egy elektromos rollert.

Mireider Máté 2023.03.05.

Sikeres első héten van túl a győri e-roller

Február 22-én indult az elektromos roller-kölcsönzési rendszer Győrben. A kezdeti időszak nagyon sikeres, egyre több a parkolópont és a rollerek száma is növekszik. Hamarosan több városrészt is bevonhatnak ebbe az új, gyors, és egyszerű közlekedési rendszerbe, de annak megfelelő működéséhez a lakosság segítsége is szükséges.

Földvári Gabriella 2023.02.22.

Már Győrben is bérelhetünk e-rollert

Szerdától már Győrben is elérhető az e-roller-kölcsönzési szolgáltatás. Ezt jelentette be dr. Dézsi Csaba András polgármester a városháza előtt létesített rollerparkoló ponton, és ki is próbálta a város legújabb szolgáltatását.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.22.

Autómentes nap bringákkal és rollerekkel

A nagy sikerű bringás reggeli után, az Autómentes Nap alkalmából színes programok várták a győrieket a Dunakapu téren. A gyönyörű napsütésben többek között kerékpárjelölés, biciklis akadálypálya és elektromos rollerek is várták az érdeklődőket. A belvárosi programra látogatók többféle sportágat is kipróbálhattak, a résztvevő profi sportolók pedig nem csak a mozgást népszerűsítették, de az alternatív közlekedési formákat is.

Hirdetés