Címke: reklám
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2024.05.22.

Jó hírük van…

Ismert emberek nyilatkoznak rövid videókban a Patentról. Az ország egyik leginkább ügyfélbarát vagyonvédelmi vállalkozását, a Patent Csoportot ma már nem kell bemutatni senkinek.

Győr+ 2024.04.09.

Megújult a Patent logó!

Audi, Mercedes, Volkswagen, Pepsi, Coca-Cola és folytathatnánk a sort. A cégek, akik fejlesztenek és fejlődnek folyamatosan változtatják logójukat. Évtizedek alatt változott a Patent alap logója is. Ahogyan a vagyonvédelmi cég, úgy a logó is folyamatosan fejlődött, alakult, a kor kihívásainak megfelelve. Minden időben az adott korra jellemző módon rajzolta grafikus, tervezte egy marketing csapat.

Herkely Ákos 2024.01.15.

Szakmájával száguld Szami

Szamosi László a vezetője a Raw Agency full service reklámügynökségnek, amely szeptemberben ünnepelte tizenötödik születésnapját. Ez Szami rövid de tartalmas életének egyik fő műve és rendkívül büszke a kollégáira, arra a kreatív csapatra, akikből kevés van a világon.

Mireider Máté 2023.10.31.

Őszi újdonságok a Pedró Pékségben

A Pedró Pékség igazi őszi slágerterméke lett a Déli Harangszó kenyér, amelynek ízvilágát és állagát a köles teszi tökéletessé.

Győr+ 2023.08.15.

A kenyér ünnepére a Pedró Pékség is készül

A vert cipó a hónap kenyere a Pedró Pékségben, amely háromféle lisztből és burgonyából áll össze. Augusztus 20-a alkalmából ezt a terméket a vásárlóknak nemzeti szalaggal kötik át.

Győr+ 2023.05.08.

Az ideális női kabát a tavaszi szezonra

Most, hogy végre jobb az idő és búcsút inthetünk a hosszú és borongós télnek, itt az ideje, hogy elrakjuk az összes téli kabátunkat és vásároljunk egy kényelmes női kabátot a széles választékból. Azonban a ruhatárunk felfrissítése a változó évszakra nem olyan egyszerű, mint levenni a fogasról egy régi kabátot. A változékony tavaszi időjáráshoz való öltözködés köztudottan trükkös – az előrejelzés a hidegről és az esősről, a melegről – pillanatok alatt változhat, így a legjobb tavaszi női felsőruházatok lesznek azok, amelyek kényelmet adnak és ha szükséges melegen tartanak.

Hirdetés