Címke: reklám
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2023.05.08.

Az ideális női kabát a tavaszi szezonra

Most, hogy végre jobb az idő és búcsút inthetünk a hosszú és borongós télnek, itt az ideje, hogy elrakjuk az összes téli kabátunkat és vásároljunk egy kényelmes női kabátot a széles választékból. Azonban a ruhatárunk felfrissítése a változó évszakra nem olyan egyszerű, mint levenni a fogasról egy régi kabátot. A változékony tavaszi időjáráshoz való öltözködés köztudottan trükkös – az előrejelzés a hidegről és az esősről, a melegről – pillanatok alatt változhat, így a legjobb tavaszi női felsőruházatok lesznek azok, amelyek kényelmet adnak és ha szükséges melegen tartanak.

Győr+ 2023.01.27.

Díjat nyert a VALMAR

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala, a Színvak, amely azóta is az elsők között szerepel a tartalommegosztó oldalakon. A zenei duó és a STABILO írószergyártó kampányát a napokban szakmai díjjal jutalmazták.

Győr+ 2022.12.23.

Gyors és stabil az 5G-s otthoni internet

A vezeték nélküli internet igazi szabadságot ad a felhasználóknak. A kötetlen információ áramlást már saját otthonaikban is megtapasztalhatjuk. A Yettel idén indította útjára az 5G-s technológián alapuló otthoni internet szolgáltatását, amelyről Mészáros Attila beszélt a Konkrét Extra című műsorunkban. A cég kommunikációs igazgatója azt is elmondta, hogy kiknek és miért érdemes kipróbálni és használni a legújabb technológián alapuló szolgáltatást.

Győr+ 2022.12.13.

Tökéletes ajándékötletek karácsonyra egy helyen

A karácsonyi vásárok forgataga, forralt bor és puncs illata a levegőben, a szebbnél szebb mézeskalácsok egyet jelentenek: a visszaszámlálás elkezdődött, már csak egy-két hét van karácsonyig. Különleges izgalommal várjuk az ünnepeket és valahogy mindig gyorsabban jönnek el, mint ahogy gondoljuk: december elején itt a Mikulás és hipp-hopp azon vesszük észre magunkat, hogy nyakunkon a karácsony.

Hirdetés