Címke: rába nyrt.
Hirdetés
MTI 2023.08.23.

A Rába az elmúlt húsz év legmagasabb féléves árbevételét érte el

A Rába Járműipari Holding Nyrt. az idei év első fél évében 40 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el, amely az elmúlt húsz év legmagasabb féléves árbevételét jelenti - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján a győri járműgyártó vállalat szerdán.

Győr+ 2023.05.24.

Szárnyal a Rába az első negyedévben

Az elmúlt húsz év legmagasabb első negyedéves árbevételét teljesítette a Rába. A társaság az első negyedévben 20 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el, ami 53 százalékos növekedést jelent a bázis időszakhoz képest.

Győr+ 2023.04.07.

Hetzmann Bélát választották meg a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány új kuratóriumi tagjának

A győri Széchenyi István Egyetemet fenntartó Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriuma április 6-i ülésén egyhangúlag Hetzmann Bélát, a Rába Járműipari Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatóját választotta meg új tagjának. A döntés azért vált szükségessé, mert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter február 15-i hatállyal lemondott kuratóriumi tagságáról.

Mireider Máté 2023.02.19.

Győrben fel tudják venni a harcot az inflációval az ipari cégek

Az energiahordozó-válság és a háború hatásait mindannyian érezzük: emelkedő árakkal szembesülünk a boltok polcain és a szolgáltatásoknál is. Jó hír azonban, hogy Győrben érezhetően ellensúlyozni tudják a munkaadók ezt, hiszen egyre-másra pozitív hírek érkeznek a nagyobb cégek bértárgyalásaival kapcsolatban.

MTI 2023.02.14.

Tizenöt százalékkal emeli a béreket a Rába

Lezárult a bértárgyalás a Rába Járműipari Holding Nyrt. valamennyi vállalata és a szakszervezetek között, amelynek eredményeként a korábbi évekhez képest másfélszeres mértékű, 15 százalékos átlagos alapbérfejlesztést hajtanak végre a csoportnál idén január 1-től - közölte a győri székhelyű járműgyártó vállalat kedden az MTI-vel.

Győr+ 2022.08.24.

Hatásosak a Rába válságkezelő intézkedései

A RÁBA Nyrt. 30,0 milliárd forint konszolidált árbevétellel zárta 2022 első hat hónapját, amely 27 százalékos növekedésnek felel meg az egy évvel korábbi bázisidőszakhoz képest.

Hirdetés