Címke: Prohászka
Hirdetés
Győr+ 2024.04.25.

Késik a Prohászka iskola felújítása, új kivitelezőt keresnek

A Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda épületeinek felújítási munkálatai az eredetileg tervezett határidőben várhatóan nem fognak befejeződni, mivel a projekt nyílt közbeszerzési eljárás keretében kiválasztott kivitelezője jelezte a Győri Egyházmegye felé, hogy az érdekkörében felmerülő nehézségek miatt nem tudja folytatni a megkezdett beruházást - tette közzé weboldalán a Győri Egyházmegye.

J. Kovács Andrea 2023.03.17.

József-nap és méhész bemutató a Prohászka Oviban

„Sándor napján megszakad a tél, József napján eltűnik a szél, zsákban Benedek hoz majd meleget, nincs több fázás, boldog, aki él”- énekelték Weöres Sándor Tavaszköszöntőjét a Prohászka Óvoda ovisai. A kicsik megemlékeztek a közeledő József napról, sőt egy méhész is ellátogatott hozzájuk.

J. Kovács Andrea 2022.11.29.

Gardróbstop a Prohászkában

Zöld Prohászka. Így hívják a győri Prohászka Iskola környezetvédelmi kampányát. Három éve ötletelt néhány elkötelezett diák és tanár, s a gondolat hamar elnyerte az intézmény vezetésének támogatását is.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.10.

Bejárás: jó ütemben halad a Prohászka felújítása

Jó ütemben zajlik a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda felújítása, erről csütörtökön személyesen győződött meg az egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár, a város országgyűlési képviselője és a megyéspüspök.

Hirdetés