Címke: program
Hirdetés
Herkely Ákos 2023.09.18.

Rabul ejtik a rendezvények

Szombaton a Magunk Köztben Radicsné Csőre Andrea volt kollégánk interjúalanya, aki lelkesen beszélt az elmúlt évek rendezvényszervezési sikereiről, a hagyományt teremtő Pinnyédi Hídpiknikről és a múlt hét végi újvárosi eseményről.

Németh Boglárka 2023.08.29.

Apró tappancsosok randevúja: közeleg a Tacsi Tali!

Tavaly hatalmas siker volt, idén pedig ismét belevágtak a szervezők, így 2023-ban is lesz Tacsi Tali az Aranypart II-ön. Varga Zsófia és csapata ezúttal is a felelős állattartás jegyében szervezi az eseményt, ahol előadásokkal is készülnek.

Csollán Tamara 2023.07.19.

IX. Énekmondók Emlékezete – Cseh Tamás tiszteletére

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg az Énekmondók emlékezete programot Cseh Tamás tiszteletére augusztus 12-én Bakonybélben. Idén először egész napos családi rendezvénnyel emlékeznek meg a település díszpolgáráról. A két, egymással összefonódó programfüzér a "Légy ma gyerek" és a „20. századi krónikás” alcímet viseli, amelyben nem csak a zene, hanem a hagyományok, a játék és a mese is szerepet kapott. Cseh Tamás idén lett volna 80 éves.

Győr+ 2023.06.19.

Te is szólj bele!

Bangha Benjamin a Nemzeti Ifjúsági Tanács "Szólj bele program" Nyugat-Dunántúli régiós nagykövete volt az elmúlt hétvégén a Magunk közt című műsorunk vendége. A szakember az Emberség Diáksport Egyesület elnökségi tagja is egyben. Érzékenyítés, fiatalok gondolkodása és egyéb közéleti témák voltak porondon.

Győr+ 2023.06.13.

Kiállításmegnyitó: Emlékeink

Június 16-án (pénteken) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár II. emeleti rendezvénytermében (Baross G. út 4.) az Emlékeink című tárlat megnyitóját tartják. A kiállításmegnyitót zenés, irodalmi rendezvény kíséri ezzel is tisztelegve a nemrégiben elhunyt Csáky Anna, a Győri Antalógia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség vezetőjének munkássága előtt.

Győr+ 2023.04.20.

Hagyományteremtő hallgatók

A győri Széchenyi István Egyetem és az amerikai University of Rhode Island egyetem angol nyelvű kettős képzésének végén a hallgatók mindkét intézmény oklevelét megkapják. Az első évfolyam tagjai tavaly végeztek, de a mai napig tartják egymással a kapcsolatot. Sőt, hagyományteremtő céllal a jelenlegi hallgatókkal közös programot is szerveztek.

Győr+ 2023.04.14.

Színes programok Gyárvárosban és Likócson

Győr városrészeiben is pezsgő hangulat vár ránk a következő időszakban, így Gyárvárosban és Likócson is lesz mit feljegyeznünk a naptárba. A részletekről Hajtó Péter beszélt péntek reggel a Győr+ Rádió stúdiójában.

Farkas Mónika 2023.03.18.

Száraz tónak nedves partján

…nem a békák, hanem a Győri Filharmonikusok muzsikálnak. Ez nem egy áprilisi tréfa, hanem a zenekar bolondok napi koncertje az Aqua Sportközpontban. Pár év kihagyás után a művészek ismét visszatérnek a kiváló akusztikájú koncerthelyszínre.

Ficsór Dávid 2023.02.07.

Bárki helyett megírja a házi dolgozatot

Képes kerek, egész mondatokban válaszolni a feltett kérdésekre, esszéket, fogalmazásokat ír bármilyen témában, sőt alap szinten programozni is tud. A ChatGPT egy mesterséges intelligencia által működtetett program, ami bárki számára elérhető az interneten.

Győr+ 2022.08.28.

Szikora Robival zárult az ÚjRadó Fesztivál

A kétnapos fesztivál a belváros ikonikus pontján, a Radó-szigeten kapott helyet. Az aktualitást a Spartacus-csónakház adta, amit a város hamarosan felújít, vele együtt pedig a sziget is új arculatot kap, ezzel bővítve Győr színes és élvezetes programlehetőségeit.

Hirdetés