Hirdetés
Címke: program
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2021.10.21.

Kézai Simon Program Pont nyílt a győri egyetemen

Partnerségi megállapodást írt alá a győri Széchenyi István Egyetem kancellárja, dr. Kovács Zsolt és Jobbágy László, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezetője. Az együttműködés keretében az Egyetemi Könyvtár és Levéltár épületében Kézai Simon Program Pont nyílt.

JKA 2021.09.11.

Pinnyédi nyárbúcsúztató: zene, tánc, játék

Vérpezsdítő táncokkal és dalokkal búcsúztak a nyártól a pinnyédiek. A művelődési ház udvarán épp úgy ott voltak az őslakosok, mint az újonnan betelepülők, a városrész apraja-nagyja.

Kárpát Zsolt 2021.09.09.

Tündérkert, egy rejtett belvárosi udvarban

Angyalok és tündérek, látványfestés és élő zene, mindez egy eldugott belvárosi udvarban. Malasits Zsolt performance kiállítást rendez szombaton délután 17 és 22 óra között a Király utca 10. szám alatt lévő udvarban. A rendezvény ingyenes, amelyre a győri képzőművész barátaival várja az érdeklődőket.

Győr+ 2021.09.02.

Kenyérfesztivál lesz a Széchenyi téren

A Széchenyi téren tartják meg a XIX. Euroregionális Kenyérfesztivált és Kézműves Találkozót szombaton 9 és 15 óra között, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata rendez. Az esemény kiemelt médiatámogatója idén is a Győr+Média.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat