Címke: portré
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.08.17.

Külföldi lapokban hódítanak a győri Jancsovics Dóra fotói

Családja mellett a fotózás az élete Jancsovics Dórának, aki női szemmel fókuszál a nőiességre. Finom bája képeiről is visszaköszön, de ez is az egyik célja, hogy a szebbik nem képviselőiből kihozza a maximumot. Erre pedig a szakma is felfigyelt, hiszen az angol Prestige Models Magazine-ban és a nemzetközi International Kid Model Magazine-ban is megjelentek már a képei.

Földvári Gabriella 2022.06.12.

Flip-flop papucs és mackónadrág esküvőre

Negyven év alatt 5.250 párt adott össze, 14 éve a győri Anyakönyvi Hivatal vezetője – a napokban vonult nyugdíjba Kun Mária. A kedves, mosolygós, barátságos, de egyúttal határozott és szakmailag naprakész hölgy ezúttal is a gyönyörű Zichy-palotabeli irodájában fogadott az interjúra.

Farkas Mónika 2021.09.08.

Silló 30!

Jubileumi gálakoncertre készül Silló István karmester meghívott vendégeivel, barátaival és a Győri Filharmonikus Zenekarral. A fiatal pályakezdő dirigens harminc évvel ezelőtt, 1991-ben írta alá első munkaszerződését a József Attila Színházzal, mint zenei vezető. Tehetsége mellett rengeteg gyakorlással és munkával, lépésről lépésre vált hazánk egyik legjobb színházi karmesterévé. Egy jubileumi gálakoncert mindig kiváló alkalom az összegzésre, vissaztekintésre, erre kérte az ünneplő művészt Farkas Mónika a Győr+ Rádió Győr+ Este műsorában.

Hirdetés