Címke: polgármesteri vizit
Hirdetés
Győr+ 2023.09.28.

Dr. Dézsi: Egy város olyan, mint egy élő szervezet

Szokásos, kétheti vizitjére érkezett dr. Dézsi Csaba András polgármester a Győr+ Rádióba. A reggeli beszélgetésen téma volt a közgyűlés és a sporttámogatások mértéke, de a harmadik Győri Klíma Expó is. A polgármester beszélt az egész városra kiterjedő útfelújítási programról, és az Úszó Nemzet Program győri újraindulásáról is.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.13.

Dr. Dézsi: a város ügyei foglalkoztatnak, ez a dolgom!

Nem győzi elégszer hangsúlyozni a kommunikáció fontosságát a város első embere – a többi között erről is beszélt a szeptemberi polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András úgy véli, a fejlesztések mindig közös sikerek, mint mondta, Győrt 130 ezer ember építi, hiszen az igazi értéket az itt élők tudása, szorgalma és munkája adja.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.31.

Sportosan a nyárvégi viziten: „Minden győri egyformán fontos!”

Sport, sport és még több sport. Jellemezhetnénk így is az utolsó nyári polgármesteri vizitet, melynek fő témáját az újonnan alakult egyesület, a klubélet fellendítése, valamint a sporthoz kapcsolódó beruházások adták. Dr. Dézsi Csaba András a Győr+ Rádióban úgy fogalmazott, sok tehetséges sportolóval büszkélkedhet városunk, Győrben pedig mindenki egyformán fontos!

P. Csapucha Adrienn 2023.08.17.

Dr. Dézsi: minden munkám egy csapatmunka eredménye!

Győrben a vakáció ideje alatt is rengeteg tennivaló akad, de ezt a város polgármestere nem bánja, hiszen szereti a hivatását. A többi között ez is szóba került a csütörtöki viziten, ahol számos jelenlegi is zajló vagy tervezett fejlesztésről is részleteket árult el dr. Dézsi Csaba András.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.20.

Dr. Dézsi: Fókuszban a fejlesztések!

A várost érintő, már megvalósult, éppen zajló, vagy közelgő fejlesztések adták a júliusi vizit alapját csütörtökön a Győr+ Reggeliben. Dr. Dézsi Csaba András büszke a beruházásokra, mint mondta lépésről-lépésre haladnak, hiszen nagyon sok projektnek már évekkel korábban el kellett volna készülnie, azelőtt, mielőtt polgármester lett.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.06.

Dr. Dézsi: kezdetektől fontos a környezetvédelem!

Júliusban is folytatódott a már jól bejáratott polgármesteri vizit rádiónk stúdiójában. Dr. Dézsi Csaba András a reggeli műsorban elsősorban a Győrt érintő fejlesztésekről, beruházásokról beszélt, melyek kapcsán külön kiemelte a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkozás fontosságát!

P. Csapucha Adrienn 2023.06.22.

Dr. Dézsi: megemeljük Győrben a bölcsődei és az óvodai dolgozók munkabérét!

Ezen a héten is egymást érik a programok, mégis örömmel érkezett csütörtök reggel rádiónk stúdiójába dr. Dézsi Csaba András. A polgármester a várost érintő aktualitások mellett bejelentette, hogy augusztus 1-től 45-50 ezer forinttal megemelik Győrben a bölcsődei és az óvodai dolgozók munkabérét.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.08.

Dr. Dézsi: továbbra is bevonjuk az embereket a döntéshozatalba!

Parkolás, csapadékvíz elvezetés, tömegközlekedés – ezek a kiemelt témák is szóba kerültek csütörtökön rádiónk stúdiójában, az első nyári, polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András a találkozón úgy fogalmazott, hogy minden területen folyamatosan zajlanak a munkálatok, de továbbra is fontos, hogy a győriek jelezzék problémáikat, észrevételeiket, ez a nyitott városháza program célkitűzése.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.25.

Dr. Dézsi: az a dolgom, hogy segítsem a győriek életét!

Az utolsó tavaszi vizitre érkezett a polgármester rádiónk stúdiójába, ahol a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt a kérdésekre. Dr. Dézsi Csaba András vallja, hogy városvezetőként az az elsődleges feladata, hogy a győriek érdekeit képviselje, segítse az itt élők mindennapjait, ezért is fontos, hogy folyamatosan kommunikáljon a fiatalokkal és a idősekkel egyaránt.

Hirdetés