Címke: polgármesteri vizit
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.07.16.

Dr. Dézsi: mindig igyekeztem a győrieket előnyben részesíteni!

Nyáron sem áll meg a munka Győrben, ahogy egymást érik a fejlesztések, úgy a programok is, így nemcsak épül és szépül a város, de kikapcsolódásra is van lehetőség. Eredményekről, tervekről és a színes kulturális kavalkádról is beszélt a júliusi viziten rádiónk stúdiójában a polgármester, dr. Dézsi Csaba András.

P. Csapucha Adrienn 2024.06.05.

Dr. Dézsi: Győr ma a legsikeresebb periódusában van, a legeredményesebb sportváros!

2024 első nyári vizitjére érkezett szerda reggel a Győr+ Rádióba dr. Dézsi Csaba András. A polgármester a sikereket és az eredmények egy részét ismertette a műsorban, hiszen a város több kiemelt területen is remekelt az utóbbi időszakban. A fejlesztések folytatódnak, a tervek előremutatóak, hiszen ahogy a városvezető fogalmazott: a sikereket meg kell, és meg is fogjuk tartani!

P. Csapucha Adrienn 2024.05.22.

Dr. Dézsi: olyan csapatot teremtettünk, amelyik Győr érdekeit viszi előre!

Mindig is hitt a csapat erejében Győr polgármestere, egy kiválóan működő szakmai közösség ugyanis nemcsak a sportban, egy klub életében lehet meghatározó, hanem egy város fejlődését is szolgálhatja a háttérben munkálkodó szakemberek együttese. Városunkban pedig az elmúlt években több területen is kimagasló fejlesztések valósulhattak meg, mint például az Ipari Park 2 létrehozása, mely dr. Dézsi Csaba András közbenjárásával végre új övezeti besorolást kapott.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.16.

Dr. Dézsi: Ipart kell építeni, olyat, ami a lakosságot nem veszélyezteti!

Ahogy arról szerda este tudósítottunk nagy bejelentést tett közösségi oldalán a városvezető, melyről a Győr+ Rádióban is beszámolt dr. Dézsi Csaba András a rendkívüli viziten. Egy több lépcsős tárgyalási folyamat eredményeként új besorolást kap az Ipari Park 2, hála a polgármester hathatós munkájának. „Teljesítettem, amit a lakosság kért tőlem, ismét sikeresen elvégeztem a feladatomat!” - hangsúlyozta a vizitelő városvezető.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.08.

Dr. Dézsi: Ha ilyen lesz minden ciklus, gyorsan rendet tudunk tenni!

Szomorkás tavaszi napon is bőven tudott jó hírrel szolgálni a város első embere, akik kéthetente esedékes látogatására érkezett a Győr+ Rádióba. Dr. Dézsi Csaba András rengeteg közlekedéssel kapcsolatos fejlesztésről szólt a Juice-ban, de a színes, kulturális programkavalkádról és a sportos sikerekről is kérdezték a műsorvezetők.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.24.

Dr. Dézsi: Győrben családias hangulat kezd kialakulni!

Egymást érték a hallgatói kérdések az április végi viziten szerdán, mikor is szokásos látogatására érkezett a Győr+ Rádióba dr. Dézsi Csaba András. A polgármester őszintén válaszolt a felmerülő észrevételekre, de elmondása szerint ebben hitt mindig is, a közvetlen kommunikációban, hiszen a győriekkel közösen összefogva fejlődött a város, és fejlődhet a jövőben is.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.10.

Dr. Dézsi: Szintet lépünk és előre megyünk!

A nehézségek ellenére a legsikeresebb négy esztendőt tudhatja maga mögött Győr városa, folyamatosan zajlottak a fejlesztések az elmúlt időszakban, kidolgozott tervek pedig szép számmal akadnak a következő időszakra vonatkozóan is. A pénteken bemutatandó programjáról is beszélt a rádiónkban tartott polgármesteri viziten dr. Dézsi Csaba András, aki úgy fogalmazott: a 2024-es évhez igazodva 24 pontban foglalta össze elképzeléseit, a győriek véleménye alapján, a lakók érdekeit képviselve úgy, ahogy azt eddig is tette!

P. Csapucha Adrienn 2024.03.27.

Nehézségek ellenére is a legek városa Győr

Nincs olyan polgármesteri vizit, ahol ne lehetne sorolni a városban megvalósuló, vagy éppen jelenleg is zajló fejlesztéseket. Projektekből akad bőven, ez is jelzi azt, hogy az elmúlt években a vészterhes covid, majd a háborús időszak és az így létrejött gazdasági kihívások ellenére is számos sikert könyvelhetett el Győr városa. Erről is szó esett szerdán a Győr+ Rádióban, ahova kéthetente esedékes látogatására érkezett dr. Dézsi Csaba András.

P. Csapucha Adrienn 2024.03.14.

Dr. Dézsi: Változott a szemlélet, alakul a rend!

Az elmúlt években megvalósult fejlesztések jól példázzák, hogy Győr minden területen nagyot lépett előre, így a többi között a zöld, jövőbe mutató beruházások terén is rengeteg sikert könyvelhetett el a város, és természetesen vannak jelenleg is zajló projektek. Ezen projektek jelentőségéről is szólt dr. Dézsi Csaba András csütörtökön rádiónkban, a kéthetente esedékes polgármesteri viziten.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.28.

Dr. Dézsi: polgármesterként a győriek érdekeit kell képviselnem!

Kéthetente esedékes polgármesteri látogatására érkezett rádiónk stúdiójába szerdán dr. Dézsi Csaba András. A vizitelő városvezető főként a közgyűlésen elfogadott döntésekről beszélt, de a folyamatosan fejlődő Győr aktuális projektjeiről, beruházásairól, terveiről is szólt a város első embere.

Hirdetés