Címke: polgármesteri vizit
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2022.09.29.

Dr. Dézsi: A vállalt feladatokat el kell látni!

Az elmúlt időszak nehézségei minden város életében változásokat hoztak, így Győrben is jó néhány területen megfontolt döntésekre volt szükség. A háború és az energiaválság hatásairól is beszélt dr. Dézsi Csaba András a csütörtöki polgármesteri viziten, de szólt az ipari park fejlesztéséről és az iskolák átszervezéséről is a Győr+ Rádió stúdiójában.

P. Csapucha Adrienn 2022.09.01.

A MÁV és a Volán vezetőivel is tárgyalt a polgármester

Kéthetente csütörtökön a Győr+ Rádió stúdiójában vizitel a polgármester. Dr. Dézsi Csaba András ezúttal is aktualitásokról beszélt a reggeli műsorban, például a LED-csereprogram indulásáról, de a kiemelt témák között szerepelt az is, hogy a városvezető szerdán a MÁV és a Volán vezetőivel tárgyalt.

P. Csapucha Adrienn 2022.08.17.

Dr. Dézsi: nincs konkrétum, nincs elköteleződés!

Szerdán érkezett a polgármesteri vizitre dr. Dézsi Csaba András rádiónk stúdiójába, ahol ezúttal is számos aktualitásról beszélt. A kiemelt témák között szerepelt az ipari park bővítése. A városvezető szerint az utóbbi időben egy politikai hecckampány indult el, ami pánikot keltett a lakosság körében úgy, hogy nincs is szó semmilyen konkrétumról.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.21.

Dr. Dézsi: idén sem lesz tűzijáték Győrben

Számos aktuális, az országot és Győrt érintő témáról beszélt a csütörtök reggeli viziten a polgármester. Dr. Dézsi Csaba András a Győr+ Rádió műsorában elmondta: már zajlik a gázszerződés előkészítése, hiszen sikerült megállapodni az MVM-mel. A polgármester hangsúlyozta azt is, hogy idén sem lesz tűzijáték a városban.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.07.

Dr. Dézsi: Energiát adunk a győrieknek!

Ismét a Győr+ Rádióban vizitelt csütörtök reggel a polgármester. Dr. Dézsi Csaba András a műsorban a többi között szólt a várost érintő fejlesztésekről, melyeket véleménye szerint célzottan kell tervezni. A városvezető egy új, energetikai fejlesztést célzó akció indulását is bejelentette: lámpaégő csere program indul Győrben!

P. Csapucha Adrienn 2022.06.23.

Dr. Dézsi: az Audi és Győr neve már összefonódott!

Rádiónkban vendégeskedett dr. Dézsi Csaba András, aki a szokásos polgármesteri vizitre érkezett csütörtökön. A városvezető beszélt a jövőbemutató fejlesztésekről, de a nyári kulturális programkavalkád is szóba került.

P. Csapucha Adrienn 2022.06.09.

Dr. Dézsi: nem lehetünk mindig a legjobbak, de törekedni kell rá!

Esős reggelen ismét a Győr+ Rádióba látogatott dr. Dézsi Csaba András. A polgármesteri viziten a városvezető az aktuális teendők mellett beszélt a közelgő fesztiválokról, valamint arról is, hogy nagyon büszke a sportolókra, akik komoly teljesítményt nyújtottak az elmúlt időszakban is.

P. Csapucha Adrienn 2022.05.25.

Dr. Dézsi: figyelni kell a fiatalokra!

Csütörtök helyett kivételesen szerdán látogatott a Győr+ Média székházába dr. Dézsi Csaba András. A polgármester ezúttal is számos aktualitásról beszélt, például a jól működő debreceni kapcsolatokról, de a Püspökerdőről is szó esett a rádióban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.13.

Kontroll: Sok problémát megoldottunk Marcalváros II-n

Marcalváros II.-n, Rózsavölgyi László körzetében folytatódott a héten a polgármesteri kontroll. Dr. Dézsi Csaba András mintegy másfél órás körúton ellenőrizte, hogy a lakótelepen a korábbi viziten felmerült problémák közül mit sikerült megoldani az elmúlt időszakban.

Hirdetés