Címke: Pink és Szóda
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.06.02.

Pink és Szóda: A szépség nem csak belülről fakad!

Tagadhatatlan, hogy mi nők szeretünk szépek és csinosak lenni, sokszor azonban szükségünk van egy kis segítségre a tekintetben, hogy mi az ami jól áll nekünk, mi az ami a ruházatot és a sminket tekintve is előnyös.

Győr+ 2023.06.02.

A szépség nem csak belülről fakad!

Tagadhatatlan, hogy mi nők szeretünk szépek és csinosak lenni, sokszor azonban szükségünk van egy kis segítségre a tekintetben, hogy mi az, ami jól áll nekünk, mi az, ami a ruházatot és a sminket tekintve is előnyös. Tippeket és tanácsokat kaphatnak a Pink és Szóda kilencedik adásának nézői, pénteken 19:25-től.

Győr+ 2023.05.19.

Pink és Szóda: Kell a kontroll!

Vajon hol húzódik a határ (vagy inkább szürke zóna) az egészséges és a káros mértékű internetezés, közösségi média használat között, legyen szó akár gyerekekről vagy felnőttekről? A digitális világban való tudatos jelenlétről is beszélgettek a műsorvezetők vendégeikkel a Pink és Szóda legújabb részében.

Győr+ 2023.05.19.

Pink és Szóda: netezni csak okosan!

Komolyabb témával érkezik a Pink és Szóda pénteken a Győr+ TV-n 19:25-től. Közeledik ugyanis a nyári szünet, ilyenkor pedig különösen figyelnünk kell gyermekeinkre. De nem csak rájuk, hiszen nekünk felnőtteknek is tudatosan kell használnunk a digitális világ nyújtotta lehetőségeket.

Győr+ 2023.05.05.

Pink és Szóda: Anya csak egy van!

Anyák napja közeledtével sokan virágokat választanak édesanyjuknak. Van, aki a csokrokat részesíti előnyben, mások a cserepes virágot. Divat a színes anyagokból készült, vagy papírból kreált virág is, a gyerekek pedig rajzolnak, ragasztanak, kis kezük munkáját adják anyukájuknak.

Győr+ 2023.05.05.

A legszebb szó: Anya!

Május első vasárnapján világszerte az anyákat ünnepeljük. Számtalan módon felejthetetlenné tehetjük az édesek tavaszát, egyedi, kézzel készített ajándékokkal, élményekkel, vagy csak egy öleléssel, néhány jó szóval. Győrben és környékén virágot is ültethetünk majd csemetéinkkel, anyák napi közös móka ez, maradandó és szemet gyönyörködtető.

Győr+ 2023.04.21.

Pink és szóda: A mese nyelvén

Az esti meseolvasás mind a szülőre, mind a gyermekre jó hatást gyakorol, közös élményt jelent, kapcsolódási pontokat teremt. Az már ismert, hogy a jó mesék fejlesztik a kicsik szókincsét, viselkedési modelleket, példákat állítanak eléjük. Ráadásul sokszor nem is olyan egyszerű a gyerekek nyelvén, de a mesékkel, dalokkal közelebb kerülhetünk a birodalmukhoz.

Győr+ 2023.04.21.

Mesét és népdalokat mindenkinek!

A mese erejével, a mese nyelvén sok mindent elérhetünk. Túl azon, hogy közelebb kerülhetünk gyermekünkhöz, fontos köteléket, bizalmat építhetünk és örök emlékekkel gazdagíthatjuk egyébként is színes fantáziavilágukat. Meséljünk minél többet a gyermekeinknek! – halljuk folyton a szakértőktől, de ezt a tanácsot érdemes megfogadni, vallják női magazinunk legújabb adásának vendégei is.

Győr+ 2023.04.07.

Pink és Szóda: A szervezés az életü(n)k!

Tavasszal is rengeteg teendő vár a győri rendezvényszervezőkre, hiszen izgalmas programokkal készülnek az előttünk álló időszakra. Venesz Klau és Prédl Margit imádja a kreativitással teli, pörgős munkáját, de a hölgyek szabadidejükben sem pihennek, szívesen sportolnak, amikor csak lehet. A Pink és Szóda 5. adásában erről is beszéltek.

Győr+ 2023.04.07.

Tavaszi böjt és programkavalkád

Nagypénteken nemcsak a kereszténység legnagyobb ünnepére, azaz a húsvétra készülünk, de például böjtölünk is, méregtelenítünk, és, hogy ne csak a testünk töltődjön fel, belevetjük magunkat a szórakozásba, a tavaszi programokba is.

Hirdetés