Címke: Pink és Szóda
Hirdetés
Győr+ 2024.04.12.

Hol a strucc? Fuss és megtudod!

Bár a Fuss a struccal! jótékonysági futófesztivál emblematikus kabaláját nem láttuk vendégül stúdiónkban, dr. Horváth Eszter és dr. Balogh Enikő annál nagyobb szeretettel érkezett, hogy a Pink és Szóda 20. adásában beszéljenek a közelgő rendezvényről, egy hasonlóan nemes licitről és arról, hogy idén kinek szeretnének segíteni akcióikkal.

Győr+ 2024.04.12.

Pink és Szóda: Futni, menteni, jótékonykodni!

A szervezők maguk sem gondolták tavaly, hogy a Fuss a struccal! jótékonysági futófesztivál már első alkalommal több száz segítő sportolót csábít az Aranypartra, kicsiket és nagyokat megmozgatva a nemes kezdeményezés által. Az idei kampányt, sőt, egy izgalmas licitet is bemutatunk a Pink és Szóda soron következő adásában, pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Győr+ 2024.03.22.

Pink és Szóda: Kutya a családban!

Kiskedvencek, főleg a kutyusok kapják a főszerepet a Pink és Szóda 19. adásában, ahol Sebestyén Rékát és Fürediné Tóth Zsuzsannát látják vendégül női magazinunk műsorvezetői. Premier 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Győr+ 2024.03.08.

“Egyszer még visszatérünk…”

Január 28-án szállt elsőként repülőre a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetének kis csapata, hogy megkezdjék heteken át tartó missziójukat. A Győr+ hasonlóan nagy lelkesedéssel médiapartnerként követte végig a jótékony delegáció tanzániai kalandjait, a Pink és Szóda legutóbbi adásában pedig arra kértük képviselőiket, osszák meg nézőinkkel szívmelengető élményeiket.

Győr+ 2024.03.08.

Pink és Szóda: Mesék a Tanzán Kalandról!

Hazatértek hosszú útjukról a Tanzán Kaland résztvevői. A Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetének akcióját a Győr+ Média is végigkísérte, a tudósítások által együtt nevettünk és sírtunk az önkéntesekkel. A Pink és Szódában maguk a főhősök mesélnek...

Győr+ 2024.02.23.

Repüljünk lelkünk asztro-szárnyain!

A rohanó hétköznapokban szükségünk van egy kis testi-lelki feltöltődésre, amit a Pink és Szódától is megkaphatunk, különösen most, hiszen 17. adásunkban az asztrológia, az ezotéria, vagy éppen a közkedvelt jóga világába repítjük nézőinket. Vendégeink Kerecsényi Éva és Molnár Sarolta garancia arra, hogy egy picit lelassuljunk és magunkra, illetve egymásra figyeljünk.

Győr+ 2024.02.23.

Pink és Szóda: Nem ördögtől való az asztrológia!

Február 10-én megkezdődött a kínai holdújév, a sárkány éve. A Sárkányt az egyik legszerencsésebb jegynek tekintik, tetterőt, magabiztosságot tulajdonítanak neki. A Pink és Szóda 17. adásában különleges utazásra invitáljuk nézőinket, pénteken 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Győr+ 2024.02.02.

Divat a magyar!

Magyar népmesék, balladák, legendák keltek életre azon a különleges divatbemutatón, melyet a csodás, győri Frida Kahlo álmodott színpadra, mesés kollekciójának kíséretében. Természetesen a Pink és Szóda stábja sem hagyhatta ki az egyedülálló performanszt...

Győr+ 2024.02.02.

Pink és Szóda: Stílus, divat, tradíció!

Ismét jelentkezik a Pink és Szóda, az év első adásában is rendhagyó helyszínről tudósítanak műsorvezetőink. Nemrégiben ugyanis a Győri Művészeti és Fesztiválközpontban tartott dupla előadást Németh Hajnal Aurora, nem volt kérdés, hogy részt veszünk a mesés divatbemutatón. Női magazinunk pénteken debütál ismét 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Győr+ 2023.12.08.

Mesés és mámorító: Pink és Szóda a győri adventben

Fehér köntösbe öltözött Győr, hó borította be az utcákat, kellemes illat lengte be a belvárost. A kis faházakban gyönyörű, kézműves termékek sorakoztak, a Széchenyi téren felállított adventi koszorú és a város karácsonyfája mellett, megcsodáltuk a fényjátékot, sőt, találkoztunk a Mikulással is a Pink és Szóda 15., idei utolsó adásában.

Hirdetés