Címke: Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház
Hirdetés
Szalai Réka 2024.01.18.

Győri vállalkozók összefogása – 13 millió forintos eszközzel gazdagodott a kórház sürgősségi osztálya

Egy újabb nagy értékű eszközzel, egy betegőrző, monitorozó defibrillátor egységgel gazdagodott a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház. A sürgősségi betegellátó osztályon folyamatosan nagy betegszámmal dolgoznak, így az eszközök amortizálódása miatt, valamint a modernizáció érdekében rendkívül fontos a biztonságot adó készülékek használatba helyezése.

Szerző és fotó: Győr+ 2023.12.07.

Mosolyt csaltak a beteg gyermekek arcára a győri területvédelmi katonák

Az MH Klempa Kálmán 7. Területvédelmi Ezred 19. Területvédelmi Zászlóaljának katonái nemcsak a kiképzések és a kiszabott feladatok során állják meg a helyüket, hanem a társadalmi felelősségvállalásból is kiveszik a részüket. December 6-án a Mikulás társaságában látogattak el a győri kórház kis betegeihez.

Győr+ 2023.02.05.

Okosegészségügy: az egyetem kutatói betekintést engedtek legújabb fejlesztéseikbe

A betegek rehabilitációját, a betegellátáshoz szükséges adatátvitel hatékonyságát, valamint az orvosok és egészségügyi dolgozók munkáját támogatják azok a fejlesztések, amelyeken a Semmelweis Egyetem kutatói, a Széchenyi István Egyetem fejlesztőmérnökei és a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház orvosai közösen dolgoznak a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap által meghirdetett Tématerületi Kiválósági Programban (TKP). A résztvevők bemutatóval egybekötött szakmai-tudományos egyeztetést tartottak nemzetközi szinten is a legmodernebbnek számító, orvostechnikai kutatásaik eredményeikről.

Hirdetés