Címke: permetezés
Hirdetés
Győr+ 2024.02.27.

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. felhívja a figyelmet, hogy a permetezés az éjszaka megszokott zajterhelésnél helyenként nagyobb hanghatással járhat.

Nagykutasi Viktor 2024.02.26.

Helló, március! Helló, kertbarát!

Lassan beköszönt a tavasz, mármint a hónapok rendje szerint, mert ha az időjárást nézzük, a télből nem sokat vettünk észre az utóbbi években. Idén, február közepén Győr környékén több napon keresztül 17 C° volt. De december, január környékén havat sem sokat láttunk. Eső formájában azért csapadékot kaptunk, volt úgy, hogy reggeltől estig csak esett.

Győr+ 2023.06.06.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten június 8-án, csütörtökön és június 9-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein az utcai fasorok szívó, rágó kártevők és gombás betegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Győr+ 2023.03.30.

Így előzzük meg a fagykárokat!

Az elmúlt napokban nem kímélte térségünket az időjárás, igazi tél volt a tavaszban, amit sajnos nemcsak a saját bőrünkön érezhettünk meg, növényeink is megsínylették a hajnali mínuszokat. Hogy mit tehetünk ilyen helyzetben? Szakértőink, Nagykutasi Viktor és Nagy Szabolcs a Győr+ Reggeliben a növények védelméről is beszéltek.

Győr+ 2022.07.14.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten július 15-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein a vadgesztenyefák levélaknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Hirdetés