Hirdetés
Címke: pénz
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.11.17.

A teljes 13. havi nyugdíjat kifizeti a kormány

Orbán Viktor miniszterelnök a hétvégén tartott Fidesz-kongresszuson jelentette be, hogy jövőre a nyugdíjasok visszakapják a 13. havi nyugdíjat, amit a baloldali Gyurcsány-kormány vett el tőlük. A teljes 13. havi összeget februárban utalják a szépkorúaknak.

MTI 2021.11.02.

Tényleg ennyit költünk karácsonyi ajándékokra idén?

Az idén a karácsonyi ajándékokra szánt keret átlagosan 60 411 forint, ami 15,5 százalékos növekedés a tavalyi 52 300 forinthoz képest. Az ide vonatkozó kiadás az egy háztartásra vetített átlagos, nettó, havi jövedelem akár 17 százalékát is jelentheti.

Kárpát Zsolt 2021.08.26.

Megígérte, meg is kapják a Győr750 pénzérmét

Ahogy a polgármester megígérte, minden 20 év alatti győri fiatal ingyen kap egy Győr750-es pénzérmét. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Nemzeti Bank a jubileumi év alkalmából 750 forintos pénzérmét bocsátott ki, ebből kaphatnak egyet-egyet azok a helyi fiatalok, akik regisztrálnak. Az ünnepi érmét azok igényelhetik, akik 2000. december 31 után születtek és állandó győri lakhellyel rendelkeznek. Az igényelt érméket összesen 29 alkalommal osztják az Olimpiai Sportparkban.

Hajba Ferenc 2021.06.11.

Győriek a leggazdagabb száz magyar között

Öt Győr-Moson-Sopron megyei vállalkozó került be a száz leggazdagabb magyar közé a vagyon szerinti lista alapján – derül ki az évente megjelenő kiadvány legújabb számából.

MTI 2021.03.17.

Törvénysértő lehet a Revolut

A litvániai székhelyű Revolut Payments UAB pénzforgalmi szolgálató április végén életbe lépő egyes díjmódosításai sérthetik a hitelintézeti törvényt - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-t szerdán.

Győr+ 2021.02.18.

Környezettudatosan a családi kasszáért!

A fenntarthatóság napjainkban már központi szerepet játszik az élet legtöbb területén, hiszen jelenlegi életvitelünk változtatások nélkül hosszú távon fenntarthatatlannak látszik, amely felismerés hatására a különböző szektorok szereplői sorra a környezettudatosságot helyezik előtérbe és teszik azt ezáltal a mi életünk részévé is, sokszor szinte láthatatlanul. Csak így van esély egy olyan jövőre, amely gyermekeink és unokáink számára is jóllétet tartogat. De mit jelent ez az egyének szintjén? Az átlagemberek mindennapi döntései is hatással lehetnek a fenntarthatóságra? Befolyásolja ez a pénzügyeinket?

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat