Becsengettek a Pedróban is!
Szeptemberben ízletes szendvicsalapokkal, változatos, kész tízórai lehetőségekkel, sós és édes péksüteményekkel várja az iskolapadba visszatérő diákokat és szüleiket a Pedró Pékség.
Szeptemberben ízletes szendvicsalapokkal, változatos, kész tízórai lehetőségekkel, sós és édes péksüteményekkel várja az iskolapadba visszatérő diákokat és szüleiket a Pedró Pékség.
Az écsi Pedró Tigrisbe látogatott el stábunk, aminek kialakítását a híres Üvegtigris filmek ihlették. A hónap kenyere a vert cipó, melynek receptjét, elkészítési módját Vajda Péter tulajdonos Erdélyből hozta el.
Nem mindennapi, élő zenés estre vár mindenkit a Pedró Pékség augusztus 16-án, este 7 órától. Helyszín: Sokorópátka, Széchenyi u. 12., a Pedró Pékség központi üzletének terasza.
Könnyű napindítás vagy tartalmas, energiadús reggeli? A Pedró Pékség üzleteiben hangulatos környezetben juthatunk hozzá mindegyikhez. S ha már ott vagyunk, érdemes hazavinni a hónap kenyerét is, amelyet egy elfeledett, ősi gabonával dúsítottak.
Bölcs lovagkirályunknak állít emléket a Pedró Pékség Szent László kenyere, amely különleges technológiával készül. Idén a Szent László napokon is megkóstolható a karakteres ízű búzakenyér.
A tizedik alkalommal meghirdetett Év Boltja versenyen a 2015-ös indulás óta közel 700, FMCG termékeket forgalmazó üzlet, szakbolt, dohánybolt nevezett a díjra - írja a Store Insider.
Újfajta kenyér jelent meg a Pedró pékségek polcain. A Bazilika 800 elnevezésű cipó a Pannonhalmi Főapátság felkérésére készült el.
A selyemcukor illata ugyan már nem, de az isteni pékáruk aromája belengi a folyamatosan fejlődő, az utóbbi években látványos átalakuláson átesett Sziget városrészt. Múlt és jelen találkozik, hagyomány, tradíció és tudomány összefonódik, és az egykori kekszgyári kocka némileg visszatér gyökereihez, hiszen az egyetem innovációs parkjában kapott helyet a Pedró Pékség új üzlete, melyet a campusszal közösen hozott létre a vállalat. Az üzlet hivatalos átadóját szerdán tartották.
A megnyitón a ropogós finomságok mellett, zenei csemegét is kapnak majd a vendégek!
A Pedró Pékség bemutatja a legújabb kenyerét a „sokorói egykilóst”, mely egy olyan búzakenyér, mely kukorica puliszkával és főtt burgonyával készül.