Címke: pedró pékség
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2024.07.17.

Hangulatos nyári reggelire invitál a Pedró Pékség

Könnyű napindítás vagy tartalmas, energiadús reggeli? A Pedró Pékség üzleteiben hangulatos környezetben juthatunk hozzá mindegyikhez. S ha már ott vagyunk, érdemes hazavinni a hónap kenyerét is, amelyet egy elfeledett, ősi gabonával dúsítottak.

hirdetés
Győr+ 2024.06.27.

A lovagkirály előtt tiszteleg a Pedró

Bölcs lovagkirályunknak állít emléket a Pedró Pékség Szent László kenyere, amely különleges technológiával készül. Idén a Szent László napokon is megkóstolható a karakteres ízű búzakenyér.

Győr+ 2024.06.08.

A sokorópátkai Pedró lett az Év Kisboltja!

A tizedik alkalommal meghirdetett Év Boltja versenyen a 2015-ös indulás óta közel 700, FMCG termékeket forgalmazó üzlet, szakbolt, dohánybolt nevezett a díjra - írja a Store Insider.

hirdetés
Győr+ 2024.05.16.

Elkészült a Pedró legújabb kenyere

Újfajta kenyér jelent meg a Pedró pékségek polcain. A Bazilika 800 elnevezésű cipó a Pannonhalmi Főapátság felkérésére készült el.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.24.

Újra finom illatok szállnak a kekszgyári kockából

A selyemcukor illata ugyan már nem, de az isteni pékáruk aromája belengi a folyamatosan fejlődő, az utóbbi években látványos átalakuláson átesett Sziget városrészt. Múlt és jelen találkozik, hagyomány, tradíció és tudomány összefonódik, és az egykori kekszgyári kocka némileg visszatér gyökereihez, hiszen az egyetem innovációs parkjában kapott helyet a Pedró Pékség új üzlete, melyet a campusszal közösen hozott létre a vállalat. Az üzlet hivatalos átadóját szerdán tartották.

Győr+ 2024.01.02.

2024-ben is a minőségé a főszerep

A Pedró Pékség éve nagyon izgalmas és mozgalmas volt 2023-ban. Számos új terméket dobtak piacra és új üzletek is nyíltak.

Hirdetés