Címke: Parasport Napja
Hirdetés
Győr+ 2024.02.22.

A Rába ETO Győr SE mindennapi hősei

Minden évben február 22-én tartják a Magyar Parasport Napját. Idén már 7. alkalommal „rendezik” hazánkban. A figyelemfelhívásnak az a célja, hogy minél szélesebb körben megismerjék az emberek a magyar parasport világát, benne a múltbéli sikerekkel és a jövőbeli célokkal. Büszkén mondhatjuk, hogy a Rába ETO Győr SE-nek három igazán kiemelkedő parasportoló is tagja.

Ficsór Dávid 2023.02.22.

Magyar Parasport Nap Győrben: „A lehetetlent is meg lehet csinálni”

Több száz ép és fogyatékossággal élő fiatal gyűlt össze szerdán a GYSZC Sport és Kreatív Technikumban, hogy egy lélekmozgató program keretében aktívan ünnepeljék meg a magyar parasportot és hazánk fogyatékossággal élő sportolóit, hiszen 2017 óta február 22-e a Magyar Parasport Napja.

Ficsór Dávid 2023.02.20.

Jön a Magyar Parasport Napja!

2017 óta minden év február 22-éje a Magyar Parasport Napja. Győrben minden esztendőben lélekmozgató programokkal egy érzékenyítő nap keretében ünneplik a magyar parasportot és a fogyatékossággal élőket.

Nagy Roland 2021.03.03.

Mindig győztes – Patkás Tomi riport

Február 22-e a parasport napja. Ebből az alkalomból egy négyrészes sorozatot indítunk a Mindig győztesben. Győri parasportolókat mutatunk be.

Papp Zsolt 2021.02.24.

Magyar Parasport Napja a Városházán

Győr fontos helyszíne volt az idei parasport napjának, a város több iskolájában is érzékenyítő programokat tartottak, a Városházán pedig számos sportág mutatkozott be, köztük a Teqball parasport változata is.

Pulai Sarolta 2021.02.23.

Parasport napja: mind győztesek vagyunk

Február elején online sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a február 22-ei, Magyar Parasport Napi rendezvénysorozatnak az egyik központi helyszíne, ebben az évben, Győr lesz.

Győr+ 2021.02.22.

Ma van a Magyar Parasport Napja

Rendhagyó testnevelésórák, parasportolókkal való találkozások, sportbemutatók, filmvetítések várnak többek között a fiatalokra február 22-én, a Magyar Parasport Napján Győrben. A Győr+ Televízióban ma este 18.00 órától parasportolókkal láthatnak portréműsorokat.

Hirdetés