Címke: Pannonhalma
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2021.11.26.

Korcsolyázzon Pannonhalmán!

Pannonhalma télen is számtalan élményt kínál. December 3-tól január 9-ig már korcsolyapálya is várja a kis városba látogatókat. A kori nélkül érkezőknek jó hír, hogy a 900 Ft-os belépőjegyben a korcsolyabérlés is benne van. A pontos nyitvatartásról a cikkünk végén található elérhetőségeken lehet tájékozódni. December 18-án érdemes szétnézni a Pannonkamra karácsonyi vásárban, közvetlenül a koripálya mellett.

P. Csapucha Adrienn 2021.11.18.

Kiváló nedűk a Pannonhalmi borvidéken

A Pannonhalmi Borvidék két kiváló pincészetébe látogattunk, hogy kiderítsük, vajon üde és illatos, testes és karakteres borokra számíthatunk-e az idei esztendőben. Annyi biztos, hogy most sem kell majd csalódnunk.

Földvári Gabriella 2021.10.22.

Csapdaház Pannonhalmán

Pannonhalmán a Petőfi Sándor utca 9. alatt található a Csapdaház, egy több szobás és pályás, logikai társasjáték.

Földvári Gabriella 2021.10.13.

Mesélő téglák

Mesélő téglák történelmi bemutató és kiállítás megnyitó várja az érdeklődőket október 16-án Pannonhalmán a Portán!

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.01.

A kerékpárút kész, hamarosan jöhet az avató

A Győrt és Pannonhalmát összekötő kerékpárút tulajdonképpen elkészült, néhány kisebb, garanciális hibát kell már csak kijavítani és át is lehet adni hivatalosan a fejlesztést. Erről Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselő számolt be a Győr+-nak. A politikus pénteken Hortobágyi Cirill bencés főapáttal és Tömböly Tamással, a Magyar Kerékpáros Klub győri szervezetének vezetőjével tesztelte az új kerékpárutat.

Földvári Gabriella 2021.09.28.

Győri szüret

Mintegy kéthetes csúszással indulhatott meg a szüret Győr szőlőskertjében, a Pannonhalmi borvidéken. A borászok ennek ellenére megfelelő mennyiségű és ígéretes minőségű termésben reménykednek.

Győr+ 2021.09.06.

Páratlan Porta fogad minket Pannonhalmán

Levendulaillat, gyönyörű panoráma, ínycsiklandó borok és ételek, béke, lelassulás vagy épp aktív kikapcsolódás – ilyen gondolatok sora cikázik az emberben, ha Pannonhalmáról álmodozik. Az álom viszont rögtön valósággá válik, amint belépünk a Portán.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat