Címke: Pannonhalma
Hirdetés
Ficsór Dávid 2024.03.09.

Sokan mondták el véleményüket 

Kerékpáros fogadóórát tartott szombaton délelőtt Kara Ákos a Győr-Pannonhalma kerékpárúttal kapcsolatban. Az országgyűlési képviselő arra volt kíváncsi, hogyan vélekednek a fejlesztésről a kerékpárút használói, a szakasz közelében élők, de más kerékpározással kapcsolatos felvetéseket is meghallgatott a politikus.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.07.

Szombaton kerékpáros fogadóóra

Nem mindennapi programra invitál Kara Ákos országgyűlési képviselő a hétvégén. A politikus kerékpárosoknak, kerékpározást kedvelőknek tart speciális, kerékpáros fogadóórát. A szombati fórum témája a korábban, a képviselő kezdeményezésére megépült Győr-Pannonhalma kerékpárút lesz, de más, a régiót érintő biciklis témát is fel lehet vetni.

Győr+ 2024.03.04.

Biciklis fogadóórát tart Kara Ákos

Elsősorban, de nem kizárólag a Győr-Pannonhalma kerékpárút ügyében tart fogadóórát Kara Ákos, Győr országgyűlési képviselője.

Győr+ 2024.01.29.

Májusra várhatóan elkészül az energiatároló Pannonhalmán

A Bencés Kiadó és Terjesztő Kft. „Energiaközösségek kialakítását támogató több éves program megvalósítása keretében” 2021-ÉMI-MA-20 kódszámú pályázatának megvalósítására 461 987 007,- Ft, 100 % támogatás intenzitású vissza nem térítendő támogatásra jogosult.

Zombai-Kovács Ákos 2024.01.23.

Kultúra Napja Pannonhalmán

Idén Pannonhalmán tartották a Magyar Kultúra Napja központi ünnepségét, ahol könyvtári és közművelődési szervezeteket is díjaztak.

Győr+ 2023.12.27.

Szent János-napi boráldást tartottak Pannonhalmán

Húsz éve immár, hogy december 27-én, Szent János napján a Pannonhalmi Főapátság arra hívja a borosgazdákat és a pincészetek képviselőit, hogy közösen kérjék Isten áldását az újborokra.

Győr+ 2023.12.13.

Köszönjük Kriszti nővér – díjat kapott a Pannonhalmi Bencés Gimnázium ápolója

„Tisztelet a Szakdolgozó Kollégáknak” díjat kapott a Pannonhalmi Bencés Gimnázium ápolója. Farsang Krisztinát a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szervezete tüntette ki. Kriszti 2018 óta a gimnázium ápolója. Ennél azonban jóval több, a bencés család igazi tagja, akit a diákok akkor is felkeresnek, ha csak egy kis beszélgetésre vágynak.

Hirdetés