Címke: pandémia
Hirdetés
Győr+ 2023.06.19.

Lüktet a Belváros!

Herkely Ákos az elmúlt hétvégén Obertolné Horváth Tímeával beszélgetett, aki a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriumi elnöke. Téma a belváros helyzete, a parkolás, a pandémia utáni nehézségek és a nyári fesztiválok hatásai voltak.

Ficsór Dávid 2022.10.20.

Főnix Konferencia – a pandémia utáni megújulás jegyében

„Azért főnix, mert a hölgyvállalkozók - akik egyben nők, édesanyák, vezetők is – mindig meg tudnak újulni, ezért a mitikus tűzmadár nagy példaképünk” – mondta a rendezvény kapcsán az ötletgazda, főszervező Obertolné Horváth Tímea.

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.19.

A covid alatt is szakmasztárokat neveltek

A Covid-járvány se akasztotta meg a Lukács Sándor Technikum korábbi lendületét, az intézmény a pandémiával terhelt előző tanévben is szakmasztárokat nevelt ki. Ezt mondta a Győr+ Médiának az iskola igazgatója, aki arról is beszámolt, milyen felújítási munkálatok zajlottak a szünidőben. Szentpéteri Marianna, aki a közelmúltban vette át a Győr Oktatásügyéért elismerést, arról is beszélt, hogy természetesen jelenléti oktatásra készülnek és bíznak benne, hogy fenntartójuk, a szakképzési centrum megoldja az esetleges gázellátási problémákat.

MTI 2021.11.12.

Megugrott a táppénzkifizetés

Idén augusztusban a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adata szerint naponta 60 ezer munkavállaló volt betegállományban.

Győr+ 2021.11.11.

Különleges helyszínen veszett el a kontroll

Teltházzal zajlott a 20., jubileumi alkalommal megrendezett, kétnapos BrandFestival. Az eseményt egy teljesen új és szokatlan helyszínen, az Etele Pláza mozitermében, a Cinext Etelében rendezték meg.

Hirdetés