Címke: pályázat
Hirdetés
Fotó és szerző: Győr+ 2023.10.24.

Érdemes pályázni!

Információs napot tartott a Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás a kisprojekt alappal kapcsolatos pályázati lehetőségekről.

MTI 2023.10.06.

Útnak indul a Napenergia plusz program

Új napelemes pályázat indul, amelynek keretében 75 milliárd forint támogatást nyújtanak napelemek telepítésére és a megtermelt energia tárolására - közölte Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a kormány Facebook-oldalán.

Győr+ 2023.09.27.

Ki nyeri a NAV kreatív pályázatát?

Mire költünk a közösből? Egyáltalán miért kell adót fizetni? Mit gondol és mit tud a jövő nemzedéke a közterhekről? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Megosztod? című pályázata a 10–23 éves fiataloktól várja a választ ezekre a kérdésekre. A több mint kétmillió forintos összdíjazású pályázatra szinte bármilyen, adózási témájú kreatív alkotás beküldhető: a képregénytől a TikTok-videón keresztül a mobilappig.

Győr+ 2023.09.20.

Megjelent a győri Széchenyi István Egyetem rektori pályázata

Prof. dr. Friedler Ferenc megbízatása 2023. december 31-én lejár, ezért a fenntartó Széchenyi István Egyetemért Alapítvány pályázatot írt ki a Széchenyi István Egyetem rektori tisztségére 2024. január 1-jétől hároméves időtartamra. A kiírás szeptember 18-tól elérhető, a pályázatok a felhívás megjelenésétől számított 30 napig nyújthatók be.

J. Kovács Andrea 2023.09.17.

Győri Klíma Expo harmadszor

Harmadszor rendezik meg a Győri Klíma Expot, amely október 5–7. között 9-től 18 óráig az Olimpiai Sportpark területén ingyenesen lesz látogatható, ráadásul idén sok újdonsággal találkozhatnak az érdeklődök.

Földvári Gabriella 2023.09.17.

Megnyílt az Őszi Tárlat

Megnyílt az idei vármegyei Őszi Tárlat szeptember 16-án szombaton az Esterházy-palotában, ahol átadtak a város, a múzeum és az Alkotó Rajztanárok díját is.

Földvári Gabriella 2023.09.11.

Innovációért Nívódíjat kapott a győri képviselő

Az Érték és minőség nagydíj pályázaton az Innovációért Nívódíjat Balla Jenő győri önkormányzati képviselő (független) cége, a Pannon Agroteh Kft. nyerte el a Marha-varázs szarvasmarhatrágya-briklett mikroelemekkel című pályázatával.

Hirdetés