Hirdetés
Címke: pályázat
Hirdetés
Győr+ 2021.09.07.

Rajzpályázat iskolásoknak és óvodásoknak

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság februárban immáron nyolcadik alkalommal hirdette meg az alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak.

Győr+ 2021.08.30.

Győr megyei őszi tárlat

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum pályázatot hirdet Győrött, valamint a Győri-, Téti és Pannonhalmi járásban élő vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára.

Győr+ 2021.07.21.

A “Versenytesco” vásárlói adták a legtöbb támogatást

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának kilencedik fordulójában többek között gyermektáborokat, lovasterápiás fejlesztő foglalkozásokat és kerékpáros pihenőhely kialakítását is támogatja Győr-Moson-Sopron megyében. A helyi vásárlók a legtöbb voksot a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének Érezz velük elnevezésű pályázatára adták le, és ezzel a kezdeményezés a szavazók számát tekintve országosan is első helyen végzett. Az áruházlánc a szavazatok számának függvényében 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá a pályázatok megvalósításához.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.21.

Sikeres projektet zárt a tankerületi központ

„A „KÉK”projekt a Győri Fekete István Általános Iskolában, a Kimlei Nemzetiségi Általános Iskolában és a Tápi József Attila Általános Iskolában valósult meg.

Győr+ 2021.05.21.

Legóból rakták ki Karikó Katalint

Több tízezer LEGO kocka felhasználásával készítettek különleges mozaikképeket a LEGO Hungária Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) közös alkotói pályázatának résztvevői. Az első alkalommal megrendezett Talent Awards célja, hogy összehozza a design, a művészetek és a LEGO kockák rajongóit. A legizgalmasabb művekből összeállított különleges kiállítás a mai naptól megtekinthető.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat