Címke: palánta
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.05.24.

Berobbant az eperszezon

Valósággal berobbant az eperszezon, bőséges a gyümölcstermés és jó a minőség is. A kedvező időjárásnak köszönhetően egyszerre kapható a fóliás és a szabadföldi eper, így kedvező áron lehet hozzájutni a gyümölcshöz. Ebben az évben igazán jó szezonra számítanak a szakemberek, bár a természet nagyjából két héttel előrébb jár a szokásosnál.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.04.26.

Palánta-dömping a piacon

A héten végre beindult a palánta-szezon a győri Vásárcsarnokban is. Korábban, a szeszélyes időjárás miatt kicsit „megtorpant” a szezon, de most, a kellemes, késő tavaszi időben ismét hatalmas választékból válogathatnak a zöldségek és a virágok szerelmesei.

Győr+ 2023.05.01.

Palánták és primőrök a győri piacokon

Megkezdődött a palántaszezon a győri piactereken. A vásárcsarnokban, a belvárosi virágpiacon, valamint a Dunakapu téren is sokféle növényből választhatnak a vásárlók, és primőr termékekből is egyre színesebb a felhozatal.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.28.

Itt a tavasz, “bedurrant” a palántaszezon is

A napokban úgy tűnik végérvényesen is beköszöntött a tavasz, a jó idővel pedig valósággal „bedurrant” a palántaszezon is. Ez tapasztalható a győri Vásárcsarnokban is, ahol napok óta hatalmas a választék mindenféle zöldség- és virágpalántákból.

Győr+ Televízió 2022.04.25.

Ültessünk Annával és Bercivel!

Anna és kis barátja, Berci áprilisban is meglepetéssel készült. Kertészkednek, ültetnek, de nem is akárhogyan...

Hirdetés