Címke: Págisz
Hirdetés
Ficsór Dávid 2024.02.21.

PÁGISZ: megcélozták a jövőt!

Szerdán hivatalosan átadták a Pattantyús Ábrahám Géza Technikum 2,6 milliárd forintból elkészült bővítését és a GINOP pályázat során kialakított robotika szaktantermet.

Győr+ 2024.01.16.

Mézeskalács festés a PÁGISZ-ban

Diáktudósító sorozatunkban ezúttal egy különleges videót mutatunk be Olvasóinknak, melyet a PÁGISZ-os diákok küldtek szerkesztőségünknek. Visszarepülünk a karácsonyi forgatagba, és megnézzük, hogyan zajlott a különleges mézeskalácsfestő program az intézményben, még decemberben.

Pulai Sarolta 2023.11.28.

Hasít a PÁGISZ

Teljesen felújított intézményben, változatlanul magas színvonalú oktatással várja leendő diákjait a győri Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum.

Mireider Máté 2023.11.22.

Jótékony célú ruhagyűjtés a PÁGISZ-ban

November 16-án került megrendezésre iskolánkban a Sulizsák - Göncölj a Földért - nevű program. A legelső lépést a cél érdekében a diákönkormányzatunkat segítő tanárnő, Ábrahám Lívia tette meg. Az ő szervezésében vettük fel a kapcsolatot a Sulizsák Kft.-vel, majd egy hét alatt közel 3 tonna használt ruhát gyűjtöttünk össze.

Győr+ 2023.11.08.

Egy délután a győri városházán

Október 26-án harmadszor rendezték meg a Diáktudósító programot a városházán. Ezen az eseményen több iskola diákjai is részt vettek, köztük a mi iskolánk, azaz a PÁGISZ is négy tanulóval: Berki Attila 11.E, Balogh Gábor 11.D, Sebők Krisztián 11.E, Sipos Sándor 11.E.

Győr+ Televízió 2023.09.07.

Méltó környezetbe került a minőségi oktatás

A polgármester is megnézte és végigjárta a közel 3 milliárd forintból kibővített és felújított marcalvárosi PÁGISZ Iskolát. Ahogy arról a múlt héten a Győr Plusz elsőként számolt be, az intézmény energiahatékonnyá vált, illetve új tantermekkel és közösségi terekkel is gazdagodott, mindezt kormányzati forrásból.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.09.01.

Az új tanév már a megújult PÁGISZ-ban indult

A kibővített és szinte teljesen felújított iskolában indult el a Págisz 61. tanéve. Az intézményben az elmúlt időszakban közel 3 milliárd forint értékű fejlesztések zajlottak, ennek hála jóval energiatakarékosabb és sokkal szebb lett a Págisz. Rekordszámú diák kezdte meg szeptember elsején az új tanévet, hiszen a 624 fiatal mellett 120 felnőttképzésben résztvevő is az iskola padjait koptatja a következő hónapokban.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.08.30.

Págisz: elkészült a milliárdos bővítés és felújítás

A 2023-24-es tanév kezdetére elkészült a marcalvárosi Págisz iskola bővítése és felújítása. Az intézményben korábban több százmilliós energetikai fejlesztés zajlott, az elmúlt hónapokban pedig közel 2 és félmilliárd forintból új, háromszintes épületszárnyat kapott az iskola, a meglévő épületeket felújították, de modernizálták a sportpályákat és a zöldfelületeket is. Szerdán a fejlesztés kezdeményezője, Kara Ákos országgyűlési képviselő, az iskola igazgatójával és a fenntartó szakképzési centrum kancellárjával járta be az újjászületett Págiszt.

Ficsór Dávid 2023.06.06.

Kara Ákos: “Biztosan elkészül a PÁGISZ fejlesztése!”

Látványos szakaszához érkezett a Győri Szakképzési Centrum Pattantyús-Ábrahám Géza Technikumának milliárdos fejlesztése. Felkerültek a zöld homlokzati elemek az új épületszárnyakra, és a legtöbb helyen már az állványokat is lebontották. Jó hír, hogy a munkálatok nem állnak meg a válság ellenére sem, a PÁGISZ biztosan elkészül. Ezt Kara Ákos, az intézmény bővítését kezdeményező országgyűlési képviselő jelentette be kedden a Győr+ Médiának.

Hirdetés