Címke: Págisz
Hirdetés
Győr+ Televízió 2023.09.07.

Méltó környezetbe került a minőségi oktatás

A polgármester is megnézte és végigjárta a közel 3 milliárd forintból kibővített és felújított marcalvárosi PÁGISZ Iskolát. Ahogy arról a múlt héten a Győr Plusz elsőként számolt be, az intézmény energiahatékonnyá vált, illetve új tantermekkel és közösségi terekkel is gazdagodott, mindezt kormányzati forrásból.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.09.01.

Az új tanév már a megújult PÁGISZ-ban indult

A kibővített és szinte teljesen felújított iskolában indult el a Págisz 61. tanéve. Az intézményben az elmúlt időszakban közel 3 milliárd forint értékű fejlesztések zajlottak, ennek hála jóval energiatakarékosabb és sokkal szebb lett a Págisz. Rekordszámú diák kezdte meg szeptember elsején az új tanévet, hiszen a 624 fiatal mellett 120 felnőttképzésben résztvevő is az iskola padjait koptatja a következő hónapokban.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.08.30.

Págisz: elkészült a milliárdos bővítés és felújítás

A 2023-24-es tanév kezdetére elkészült a marcalvárosi Págisz iskola bővítése és felújítása. Az intézményben korábban több százmilliós energetikai fejlesztés zajlott, az elmúlt hónapokban pedig közel 2 és félmilliárd forintból új, háromszintes épületszárnyat kapott az iskola, a meglévő épületeket felújították, de modernizálták a sportpályákat és a zöldfelületeket is. Szerdán a fejlesztés kezdeményezője, Kara Ákos országgyűlési képviselő, az iskola igazgatójával és a fenntartó szakképzési centrum kancellárjával járta be az újjászületett Págiszt.

Ficsór Dávid 2023.06.06.

Kara Ákos: “Biztosan elkészül a PÁGISZ fejlesztése!”

Látványos szakaszához érkezett a Győri Szakképzési Centrum Pattantyús-Ábrahám Géza Technikumának milliárdos fejlesztése. Felkerültek a zöld homlokzati elemek az új épületszárnyakra, és a legtöbb helyen már az állványokat is lebontották. Jó hír, hogy a munkálatok nem állnak meg a válság ellenére sem, a PÁGISZ biztosan elkészül. Ezt Kara Ákos, az intézmény bővítését kezdeményező országgyűlési képviselő jelentette be kedden a Győr+ Médiának.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2023.04.18.

Nő a feszültség: országos döntő a PÁGISZ-ban 

A Győri Szakképzési Centrum Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum ad otthont a Worldskills2024 Lyon nemzeti döntőjének. A legtehetségesebb villanyszerelő képviselheti majd Magyarországot a franciaországi fináléban.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.14.

Kara Ákos: nyár végére kész a kibővített Págisz

Jól halad a marcalvárosi PÁGISZ iskola felújítása és bővítése, nyár végére elkészül a milliárdos beruházás. Erről Kara Ákos, a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. Az országgyűlési képviselő kiemelte, a korábbi energetikai beruházásnak már mérhető eredményei vannak az intézményben, most pedig végre méltó, 21. századi körülmények között tanulhatnak a PÁGISZ-os diákok. A fejlesztéssel kapcsolatban a szakképzési centrum kancellárja azt mondta, még vonzóbb lesz az iskola a fiatalok számára, míg a PÁGISZ igazgatója úgy fogalmazott, nagy segítség lesz számukra az iskola bővítése.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2022.12.01.

Elkészült a PÁGISZ energetikai korszerűsítése

Elkészült a marcalvárosi PÁGISZ iskola energetikai fejlesztése, erről a beruházás kezdeményezője, Kara Ákos számolt be a Győr+ Médiának. Az országgyűlési képviselő kiemelte, több mint 850 millió forintból nem csak külsőre lett szebb a létesítmény, de komoly energiaköltségeket is spórolhat az iskola.

Németh Boglárka 2022.08.05.

Csapatépítő napokkal indít szeptemberben a PÁGISZ

Talán a város legnagyobb felújítási munkálatai zajlanak az intézményben, mégis gőzerővel készülnek a tanévkezdésre a PÁGISZ-ban. Az épületet modernizálják, de mellette számos elintézendő dolog vár még az iskolára szeptember elsejéig.

Hirdetés