Hirdetés
Címke: Págisz
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.08.05.

Csapatépítő napokkal indít szeptemberben a PÁGISZ

Talán a város legnagyobb felújítási munkálatai zajlanak az intézményben, mégis gőzerővel készülnek a tanévkezdésre a PÁGISZ-ban. Az épületet modernizálják, de mellette számos elintézendő dolog vár még az iskolára szeptember elsejéig.

Zombai-Kovács Ákos, Csaplár Kata 2022.07.08.

Págisz: a jövő szakképzési fellegvára épül

A jövő szakképzési fellegvára épül a PÁGISZ iskolában, amit állami forrásból, 3 milliárd forintból modernizálnak. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő, a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, egy több százmillió forint értékű energetikai fejlesztés most is zajlik az iskolában, az új beruházás pedig a győri szakképzés központját varázsolja modernebbé. A PÁGISZ új épületszárnyat kap, újjáépülnek a sportpályák és a zöldfelületek is, a fejlesztés 2023. májusra készülhet el.

Szigeti Sándor 2022.07.03.

Lámpamentő akció a Rába-gyárnál

Egészen különleges hobbinak hódol Csíkász Levente, a PÁGISZ-iskola tizenhét éves tanulója. A fiatalember neonfeliratokat, retró utcaképi elemeket és közvilágítási lámpatesteket ment meg az enyészettől. Hatszáz darabos gyűjteményében megtalálható a győri strand régi neonfelirata és egy komplett fénysorompó is. Legutóbb a Rába-gyár hatalmas „ufó-lámpái” kerültek a kollekcióba.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.31.

Újabb fejlesztés indul a PÁGISZ-ban

Újabb fejlesztés indulhat el a győri PÁGISZ Iskolában, erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be a Győr+ Médiának. A politikus kiemelte, közel 2 és fél milliárd forint értékű beruházás kezdődik, melynek alapkövét csütörtökön rakták le. Az intézmény új, háromszintes épületszárnyat kap, de a meglévő épületek is alapos felújításon esnek át. Megújul az iskola udvara, újjáépülnek a sportpályák és a zöldfelületek, valamint új parkolóhelyeket is kap a PÁGISZ. A fejlesztés a tervek szerint 2023 májusára készül el.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.23.

Jól halad a Págisz energetikai felújítása

Jól halad a Págisz Iskola energetikai felújítása, erről a fejlesztés kezdeményezője számolt be a Győr+ Médiának. Kara Ákos kiemelte, több mint 850 millió forintból szépül meg a technikum, egy KEOP-projekt keretében. Az országgyűlési képviselő azt mondta, a PÁGISZ egy nagy múltú szakképző iskola, ami az egész gazdasági térség egyik legfontosabb ilyen jellegű intézménye.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat