Címke: ösztöndíj
Hirdetés
Győr+ 2023.11.20.

Szoros partnerségben: ösztöndíjakat adtak át az egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem és a Magyar Telekom Nyrt. hosszú évek óta kitűnő partnerséget ápol egymással. Az együttműködés fontos eleme, hogy a cég ösztöndíjjal támogatja az intézmény kiválóságait. A napokban megtartott átadóünnepségen két alap-, egy mester- és egy doktori képzésben részt vevő hallgató vehette át az elismerést.

Győr+ 2023.09.04.

Irány külföld: Erasmus-ösztöndíjpályázatot hirdetett az egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem ösztöndíj-pótpályázatot hirdetett az intézmény hallgatói számára az új tanévre az Erasmus-program keretében. Aki egyedül nem szívesen vágna bele, annak sem kell kimaradnia, akár barátaival, szaktársaival együtt is kiutazhat valamely külföldi egyetemre.

Győr+ 2023.08.07.

Családot alapító szíriai hallgatóit segíti az egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem nemcsak kiemelkedő akadémiai eredményeknek és sikeres karrierutaknak ad otthont, de sokszor a hallgatók magánéletében is fontos szerepet játszik. Így történt ez két szír fiatalnál, Marianál és Basselnél is, akik ösztöndíjas házastársakként érkeztek Győrbe, és itt váltak családdá. Az intézmény támogatja őket tanulmányaik befejezésében.

Győr+ 2023.05.28.

Ösztöndíjasából a cég munkatársa lett a Széchenyi István Egyetem volt hallgatója

A győri Széchenyi István Egyetemet és az ipari hulladékok kezelésével, hasznosításával foglalkozó Büchl Hungária Kft.-t hosszú évek óta szoros partnerség fűzi össze, hiszen az intézmény és a cég is kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Az együttműködés nemcsak a képzésben, de a fiatalabb korosztály szemléletformálásában és a jövő szakembereinek támogatásában is tetten érhető. A vállalkozás által alapított egyetemi ösztöndíj első nyertese ma már a cég alkalmazottja.

Győr+ 2023.04.13.

Akár több százezer forintot érnek a Hallgatói és a Sportolói Ösztöndíjak

A Széchenyi István Egyetemért Alapítvány Hallgatói Ösztöndíjat húszan, a Sportolói Ösztöndíjat pedig tizenketten nyerték el a mostani félévben a győri campuson. Az ünnepélyes átadón elhangzott: az egyetem mindent megtesz azért, hogy a tehetséges fiatalok tizenegy tudományterületen, valamint a sportban is kihozhassák magukból a maximumot.

MTI 2023.04.01.

Az iskolát a diák, a pedagógus és a szülő egysége alkotja

Az iskolában három dolog egységére van szükség, a diák, a pedagógus és a szülő egységére - mondta Novák Katalin köztársasági elnök szombaton a Tudományos Diákkörök XXIII. Kárpát-medencei Konferenciájának záróünnepségén, díjátadóján Gödöllőn.

Győr+ | Fotó: Májer Csaba József 2023.02.08.

Minden támogatást megkap Győrben a szíriai hallgató

Mérnökként képzeli el a jövőjét, de akár doktori fokozatot is szerezne a Széchenyi István Egyetem végzős hallgatója, Amin Aboud. A szír fiatal az oktatás minősége mellett a Győrben töltött időre is pozitív élményként tekint vissza.

Hirdetés