Címke: ösztöndíj
Hirdetés
Győr+ 2023.05.28.

Ösztöndíjasából a cég munkatársa lett a Széchenyi István Egyetem volt hallgatója

A győri Széchenyi István Egyetemet és az ipari hulladékok kezelésével, hasznosításával foglalkozó Büchl Hungária Kft.-t hosszú évek óta szoros partnerség fűzi össze, hiszen az intézmény és a cég is kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Az együttműködés nemcsak a képzésben, de a fiatalabb korosztály szemléletformálásában és a jövő szakembereinek támogatásában is tetten érhető. A vállalkozás által alapított egyetemi ösztöndíj első nyertese ma már a cég alkalmazottja.

Győr+ 2023.04.13.

Akár több százezer forintot érnek a Hallgatói és a Sportolói Ösztöndíjak

A Széchenyi István Egyetemért Alapítvány Hallgatói Ösztöndíjat húszan, a Sportolói Ösztöndíjat pedig tizenketten nyerték el a mostani félévben a győri campuson. Az ünnepélyes átadón elhangzott: az egyetem mindent megtesz azért, hogy a tehetséges fiatalok tizenegy tudományterületen, valamint a sportban is kihozhassák magukból a maximumot.

MTI 2023.04.01.

Az iskolát a diák, a pedagógus és a szülő egysége alkotja

Az iskolában három dolog egységére van szükség, a diák, a pedagógus és a szülő egységére - mondta Novák Katalin köztársasági elnök szombaton a Tudományos Diákkörök XXIII. Kárpát-medencei Konferenciájának záróünnepségén, díjátadóján Gödöllőn.

Győr+ | Fotó: Májer Csaba József 2023.02.08.

Minden támogatást megkap Győrben a szíriai hallgató

Mérnökként képzeli el a jövőjét, de akár doktori fokozatot is szerezne a Széchenyi István Egyetem végzős hallgatója, Amin Aboud. A szír fiatal az oktatás minősége mellett a Győrben töltött időre is pozitív élményként tekint vissza.

Győr+ 2023.02.07.

Már száz hallgató nyerte el az MNB kiválósági ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb tizennégy hallgatója nyerte el a Magyar Nemzeti Bank kiválósági ösztöndíját, velük együtt az elmúlt hét évben az intézményből már száz tehetséges fiatal részesült a rangos elismerésben. A támogatás jelentős segítséget és pluszmotivációt jelent a számukra.

Győr+ 2023.02.02.

Tíz hónap alatt egymillió forintot kapnak a gólya ösztöndíjasok a SZE-n

Egyszeri százezerről havi százezer forintra nő a Gólya ösztöndíj összege a győri Széchenyi István Egyetemen a következő tanévben. A jelentős támogatást tíz hónapra nyerhetik el azok a tehetséges elsőéves hallgatók, akik hazánk 109 kedvezményezettnek minősülő járásának valamelyikéből érkeznek az intézménybe tanulni.

Győr+ 2022.12.14.

Tizenöt elsőéves hallgató nyerte el a Gólya ösztöndíjat

Többek között Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád és Somogy megyéből érkeztek a győri Széchenyi István Egyetemre azok a hallgatók, akik elnyerték az intézmény által első ízben kiírt Gólya ösztöndíjat. Közös bennük, hogy mindannyian elsőévesek és kiváló sport- vagy tanulmányi eredményekkel tanultak tovább.

Győr+ | Fotó: Horváth Márton 2022.12.13.

Tizenöt elsőéves hallgató nyerte el a Gólya ösztöndíjat a Széchenyi István Egyetemen

Többek között Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád és Somogy megyéből érkeztek a győri Széchenyi István Egyetemre azok a hallgatók, akik elnyerték az intézmény által első ízben kiírt Gólya ösztöndíjat. Közös bennük, hogy mindannyian elsőévesek és kiváló sport- vagy tanulmányi eredményekkel tanultak tovább.

Sándor Szigeti 2022.09.16.

Erasmus ösztöndíjpályázatot hirdetett az egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem az új tanévre külföldi ösztöndíjpályázatot hirdetett az intézmény hallgatói számára az Erasmus+-program keretében. Aki egyedül nem szívesen vágna bele, annak sem kell kimaradnia, akár barátaival, szaktársaival együtt is utazhat valamely külföldi egyetemre.

Hirdetés