Címke: Önökhöz szólunk
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2021.05.23.

Máté kever és teker

Fűzfa Máté, a Győr + Rádió hangmestere nélkül nehezen boldogulnának a kollégák. Ő az, aki a zenei szerkesztés technikai részét végzi, beszerzi és feltölti a zenéket, beállítja, hogy melyik időpontban, melyik műsorban milyen zene szóljon. Szervezi a kitelepüléseket, az élő kívánságműsorok és bejelentkezések az ő munkájának köszönhetően zajlanak zökkenőmentesen.

Varga Zita 2021.05.17.

„Ez volt a terv és bejött”

„Már a gimiben rájöttem, a kamerának az az oldala vonz, ahol nem kell szerepelni” – kezdte mesélni történetét Szendi Krisztián, a Győr+ Televízió operatőre, vágója és egyben gyártásvezetője.

Kárpát Zsolt 2021.04.23.

Tamás, akit lepaliztak

Több mint húsz éve operatőr, és részese a győri média változó körforgásának. Szerkesztőként kezdett, de jobban megfogta a televíziózás képi világa. Háromgyermekes családapa, aki a megoldások embere.

Bajzát Zsuzsanna 2021.04.18.

Egy jó rádiós mindenhez ért egy kicsit…

Orosz Sanyi neve és hangja immáron tíz éve cseng ismerősen a Győr+ Rádió hallgatóinak. Hosszú karrierút vezetett a reggeli műsorunkig, ez azonban nem volt kacskaringós, hiszen, ha valakinek, akkor neki sosem volt szüksége B tervre. Mindig tudta, hogy mivel szeretne foglalkozni.

Ficsór Dávid 2021.03.28.

Mindenütt jó, de legjobb a „Kárpátok” ölelésében

Dolgozott szakácsként Marbellán, ’94-ben a BMC Rádió alapító tagja volt, húsz éve vérbeli hobbi pókerjátékos. Kárpát Zsolt, mindenki Zsozsója jelenleg a Győr+Televízió szerkesztője. Megtisztelő a feladat, hogy most róla írhatok, hiszen – valljuk be – egy igazi győri legendáról van szó, ami a helyi rádiózást és televíziózást illeti.

Farkas Mónika 2021.03.24.

Zord külső, galamblélek

,,Jó vételt!” – klasszikus, történetmesélős hétvégi műsort készít a helyi kereskedelmi rádiózás egykori fenegyereke, Herkely Ákos. ,,Herkely, aki a hallgatót hergeli” – ez a mottó már a régmúlté, tavaly nyár óta ugyanis tematizált adással jelentkezik a Győr+ Rádióban.

Hirdetés